Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijkaxyz

Co to znaczy dobra w łóżku???

Polecane posty

Gość nowalijkaxyz

Słuchajcie - niby uprawiam seks od paru lat ale dopiero teraz gdy nie ma mojego partnera zaczęłam się zastanawiać co to znaczy BYĆ DOBRA W ŁÓŻKU. Niby nikt na mnie nie narzekał ale chciałabym być najlepsza i czuć sama,że taka jestem. Dlatego pytam Panów głownie choć i panie mogą pisać. Co to znaczy "dobra w łóżku"?

Gość nowalijkaxyz
Czy chodzi o technikę? Jakieś niesamowite tricki na orgazm u faceta?:P

powinno byc po tobie ze lubisz i ze tracisz momentami kontrole nad cialem na rzecz doznan nie mozesz byc egoistka , powinnas byc mila dla faceta wtrakcie i ulegla ... to wystarczy moim zdaniem ......

Gość lkjhlkj
Kobieta jest dobra w łóżku gdy: 1. Bierze w usta (jak z polykiem to jest dobra+) 2. Bierze w pupę (jak lubi z wytryskiem to jest dobra++) 3. Inicjuje seks jak ma na na niego ochotę. 4. Potrafi się kochać w świetle dnia. 5. Potrafi wypiąć pupę do partnera i nie zastanawia się czy ma brzydki odbyt. 6. Zna słowo "antykoncepcja". 7. Potrafi powiedzieć do partnera "wyliz mi cipę" 8. Wszystko to robi bo ma na to ochotę, a nie dlatego, ze się boi, ze facet ją zostawi. Coś jeszcze?

Chyba jestem celująca, co prawda bez wyliż mi cipe, mówie to troche inaczej;p

Gość mateusz.koolas@wp.pl
to taka kobieta z której facet jest zadowolony. Możesz leżeć jak kłoda byle go to kręciło. Najważniejsze jest wiedzieć co pragnie partner. Czasami jest tak że on Ci nie mówi że ma ochotę na coś perwersyjnego bo się wstydzi. Tu trzeba rozszyfrować go, pogadać z nim itp.

Gość 010[ik
ciekawy temat, podnoszę :)

Gość spokolokoile wlezie
to znaczy że ja jestem zajebista a mój facet to kretyn

Gość zainteresowana tym tematem...
Bardzo ciekawy temat - jestem ciekawa co inni sądzą o "dobrych w łóżku" kobietach.

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Może tak miłe Panie się też wypowiedzą o panach swoich lub kochankach. Co znaczy dobry kochanek? Skąd ma on wiedzieć, że kobieta nie udaje.

Gość 010[ik
nie, to jest temat o kobietach jak chcesz to sobie załóż swój 🖐️

Gość wroc-%$^#!@
od czasu do czasu powie zerznij mnie i sie dobiera do faceta nie oczekuje dlugiej zabawy przed, tylko jest wilgotna na zawolanie lubie gdzie popadnie

no to wychodzi na to ze calkiem niezla jestem. Tylko pewnosci czasami brak ha ha ha

A wychodzi,że ja nie jestem - bo nie jestem wilgotna na zawołanie i lubię grę wstępną:P No i nie moglabym tego robić byle gdzie:P

DOBRY KOCHANEK: - wie gdzie mnie dotykac bez wskazywnia mu tego palcem - potrafi rozpalić ogień bez większych trudności - lubi spokojny seks ale też ostry - w zależności od sytuacji. - potrafi kochać się całą noc.

Gość nowalijkaxyz
No kochani proszę o opinie facetów- tylko tylu was tutaj dzisiaj? Zamierzam być mistrzynią w łózku:)

Gość nowalijkaxyz
Albo proszę o sprawdzone rady idealnych kochanek jak rozpalić do czerwoności faceta;)

Gość nowalijkaxyz
up

Moim zdaniem, to taka kobieta, która wie, czego chce. I nie zgadzam się, że musi być uległa. Są faceci, którzy lubią w łóżku kobiety dominujące i taka ich będzie krecić.