Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashdschewfewf

praca licencjacka zmienne i ich wskazniki

Polecane posty

Gość ashdschewfewf

Witam czy mogłby mi ktos powiedziec jakie w moje pracy sa zmienne zalezne i niezlaezne i wskazniki bo ja tego nie rozumiem czytam i czytam i wszedzie co innego pisze Styl zycia rodziny a formy spedzania czasu wolnego przez dzieci zmienna zalezna bedzie :Styl zycia rodziny a formy spedzania czasu wolnego przez dzieci? zmienna niezalezna to : kazede pytanie z ankiety a wskaznikami beda odpowiedzi ankiety? prosze o pomoc

Gość jagodziankaa Asia
Wskaźniki: -spędzanie wolnego czasu przez dzieci -ankieta

Gość jagodziankaa Asia
zmienne niezależne -wakacje dla dzieci zmienne zależne: -status finansowy rodziców

Gość jagodziankaa Asia
a jaki masz problem badawczy i hipotezy?

Gość ashdschewfewf
plec, wiek, struktura rodzin, czestotliwosc spedzania czasu wolnego , formy spedzania czasu wpolnego miejsca spedzania czasu wolnego to sa niezalezne tak?

Gość jagodziankaa Asia
tak ale formy i czestotliwosc to są zależne

Gość ashdschewfewf
moglabys do mnie napisac na gg 570422 bo nie chcialabym umieszczac tego wszystkiego tu

Gość jagodziankaa Asia
zmienne niezależne to np takie że ojciec i matka jest w rodzinie albo że sama matka wychowuje a zależne to np. takie coś ile razy pojada na wakacje gdzie

Gość jagodziankaa Asia
nie moge teraz wejsc na GG nie działa mi, ale zapisałam Twój nr i się odezwe :):):)wieczorem moze bo teraz nie dziala GG

Gość ashdschewfewf
ok ja chyba zakapowalam i napisze i ewentualnie zobaczysz czy dobrze jesli oczywiscie mozesz bo ja czytalam ksiazke i materialy w internecie to tak mi sie pomieszalo ze ja juz nic z tego nie wiedziałam;p problemu badawczego jeszcze nie mam i hipotez tez ale mam problem glowny i szczegolowe i ankiety

Gość jagodziankaa Asia
ok jak mi sie otworzy GG to na pewno sie odezwe i napiszesz mi jak to zrobiłaś :) choć też nie jestem wyrocznią bo sama miałam z tym lekki problem :P ale promotor pomógł i coś tam załapałam więc chętnie spróbuję pomóc, to jeszcze się zgadamy na GG wieczorem a jak mi do wieczora nie wejdzie to jutro

Gość ashdschewfewf
jutro to niestety rano musze oddac kolejny raz oby tym razem to bylo dobrze a wskazniki to są moje odpowiedni z ankiety i jak np plec to wskaznikiem bedzie kobieta , mężczyzna?

Gość jagodziankaa Asia
jak mi sie uda wieczorem to wejde wieczorem ale nie wiem no bo jak wlaczam gg to tylko pokazuje sie jakis czarny kwadrat i znika tak mysle ze plec to wskaźnik, ale to promotor Ci to poprawi, pokaż mu to i sopytaj czy to jest dobrze, mi poprawił

Gość ashdschewfewf
zrobilam i mi powiedzial ze mam sobie ksiazke przeczytac a czytalam:(

Gość jagodziankaa Asia
ojej :( mi we wszystkim pomagał, bo widział, że się staram i mi zapisywał na kartkach co jest źle itp jak napisac poprawnie no ale mimo wszystko ma obowiazek poprawic jesli bedzie blas, no on musi zatwierdzic ze to jest poprawnie napisane, bo przeciez podpisuje sie pod tym

Gość ashdschewfewf
to czyli jak jest z tym wskaznikiem bo ja np myslalam ze plec bedzie ziemnna niezalezna a wskaznikiem do tego to kobieta lub mezczyzna czy ja znowu cos pokreciłam;p bo ja to pisze z problemów Jak wiek dziecka wpływa na formy spędzania czasu wolnego?(pyt problemowe) wiek - zmienna zależna wskaznik(kobieta, mężczyzna )?

Gość jagodziankaa Asia
faktycznie plec to tez moze byc zmienna niezalezna, tak samo jak wiek to zmienna niezalezna . tak mi sie wydaje. musze leciec juz jak cos to sie odezwe na GG papap 🖐️

Gość gość
Witam . Czy mógłby mi ktoś pomóc w napisaniu zmiennych zależnych i nie zależnych ? o to moje problemy szczegółowe : 1. Jaka rolę odgrywa zabawa w edukacji przedszkolnej? 2. Czy wychowanie przedszkolne sprzyja rozwojowi zabaw tematycznych? 3. Jakie rodzaje zabaw tematycznych są podejmowane przez dzieci podczas działań zabawowych w przedszkolu? 4. W jakie role najczęściej wciela się dziecko podczas zabaw tematycznych? 5. Jaką funkcję pełni nauczyciel przedszkola podczas zabaw tematycznych?