Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość status na portalu randkowym

on ma nadal status singla ktory szuka kobiety.

Polecane posty

jestem od paru dni z facetem ktorego poznalam na portalu randkowym. ja zmienilam swoj status na ten ze mam wpisane, ze jestem w zwiazku. on nadal ma wpisane : singel ktory szuka. :-O:-O:-O kurwa nie wiem co o tym myslec. tylko swoje zdjecia skasowal t.z nie ma zdjecia w profilu. w chuja mnie robi chyba :-O

Gość Maniokko666 und gotul666
internetoy r00chacz! TO NIE FAMILIJNIAK!

jesteś? masz na myśli ze jesteś w związku. ja również poznałam mego obecnego faceta przez portal randkowy. w momencie gdy powiedzieliśmy sobie ze chcemy byc razem to ja automatycznie usunelam swoj profil. on jednak nie zrobil tego równocześnie ze mna, ale teraz juz wiem ze tylko z tego wzledu ze bylo to dla niego obojetne tzn zapomnial i nie mial juz potrzeby wchodzenia na ten portal... jednak mijaly dni i a ja sie niepokoilam, ze on go nadal ma. zasugerowalam mu delikatnie ze wolałabym by go zlikwidował. Zrobil to bez mrugniecia okiem. ucieszylam sie bardzo chociaz i tak wiem ze jak facet chce chodzic na boki to i tak znajdzie sposob. U ciebie brakuje chyba szczerej rozmowy - powiedz mu o czujesz i czego pragniesz, sama ocenisz jego reakcje. sam fakt ze skasowal swoje zdjecie jest droga w dobrym kierunku (kobiety tez raczej nie zainteresują sie profilem bez fotki). powodzenia

no kuźwa, a ja już grillowałam jego kiełbaskę:(

weromag, dziekuje z calego serca za mila i sensowna odpowiedz. wczoraj zapytalam sie go dlaczego nie zmienil statusu to powiedzial, ze nie byl taki szybki jak ja :-) ale ze zmieni wieczorem. dzisiaj widze, ze skasowal zdjecie z czego bardzo sie ciesze :-) ale nadal status ma singla. wiesz, zmienienie statusu to ledwo klick w jedna sekund dlatego nie rozumiem. czy radzisz mi abym moj profil skasowala? nie oczekuje by skasowal swoj profil no ale przeciez singlem niby juz nie jest? nie wiem czy moge mu dalej ufac szczerze mowiac. jesli mial tyle czasu aby skaoswac zdjecie to mogl status zmienic. tylko dziwie sie bo on bardzo ze mna chcial byc ...nie wiem co o tym myslec. a jak dlugo jestes ze swoim teraz?

no tak tylko ON wlasnie nas uwaza(l) za wielka para. najbardziej nie rozumiem, ze wczoraj mowil ze zmieni i nie zmienil. nie wiem czy moge mu ufac. z jednej strony to on nas oboje tak bardzo szybko za pare bierze a statusu nie zmienia. wiec chyba mi tylko bajeruje aby mnie do wyra zaciagnac:-O a potem bye bye.....:-O

nie radze Ci wcale bys kasowala profil. to jest Twoja indywidualna decyzja. ja poprostu jestem taka, ze wszystko sie kreci wokol nowego partnera i skasowanie profilu nie bylo dla mnie niczym szczegolnym tymbardziej, ze nie poznalam tam nikogo, skim utrate kontaktu traktowalabym jako strate. ale jak juz skasowalam moj profil i powiedzialam Mu o tym to sie bardzo ucieszyl. widzialam w nim lekki zal, ze on kasuje swoj (on byl na nim znacznie dluzej i widocznie poznal tam pare interesujacych postaci) ale widze ze teraz jest bardzo mi oddany i nabralam do niego zaufania. ale nie bylo to tak wszystko chopsiup, to byl proces, dlatego tez zalecam CIERPLIWOSC i szczera rozmowe. ONI nie lubia jak im sie cos kaze :) my tez nie :) pamietaj ze poczatek zwiazku jest bardzo wazny, trezba wszystko delikatnie, badajac grunt opuszkami palcow :) nie pozwol sobie na zadne nieprzemyslane kroki. MY razem prawie pol roku - nie mamy narazie zadnej potrzeby korzystania z portali - i tak ma chyba byc - tak jest najzdrowiej dla zwiazku uwazam Bądż czujna i obserwuj! Intuicja Ci podpowie czy facet jest warty dalszej 'wspolpracy' Pozdrawiam