Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona zarobkami lekarzy

CO MYŚLICIE O TEJ SUKIENCE? ZARA

Polecane posty

Gość Poooooomocy
Jak chxesz to kup...mi sie nie podoba

pierwszą chciałam na wesele, drugą na jakąś romantyczną kolację, randkę

Gość henrietta11
2 ładniejsza

może być i ze starej kolekcji, mi to rybka

Czarna Porzeczka* Drugą widziałam dzisiaj na miejskim bazarku identyczna za 30 zł haha Moze w PL jest moda na taki kroj;) wiec bazarek sprowadza z metka MADE IN CHINA zeby biedote ubrac;)

nie oplaca sie, tzn nie kali sie w Polsce u Was kiecka kosztuje 369 zl, a tutaj na tej samej stronie zreszta kosztuje 59,95 euro

Gość killer0912
żadna jak dla mnie :)

ale nie pojadę do Anglii czy Niemiec żeby kupić z zary taniej tę samą sukienkę którą mogę dostać w polsce. nic nie poradzimy że ceny są przeliczane według jakiś kosmicznych kursów

one nawet nie sa przeliczane wedlug kursow :D oni Was poprostu kantuja na pieniadzach :D

dobra, pal kij cena, szukam opinii o sukienkach

Grey Eyes :P- Wiesz co ja się ubieram i w galeriach i na bazarkach i nawet w sh się zdarzy. Jeśli mam być szczera to uważam, że ta sukienka z bazarku nie miała gorszego materiału od tej z zary. Nieraz zdarzało mi się kupować w drogich sieciówkach i być bardzo niezadowoloną z jakości ciucha. A jak kupię sukienkę za 30 zł która również jest dobrze uszyta i wygląda identycznie jak ta z Zary to chyba moje szczęście że udało mi się dostać taki ciuch za taką cene :P

Gość Poooooomocy
Moze Wam sie nie podoba,ta ktora dalam w linku ale mi sie podoba:D Lubie takie sukienki:D Czarna porzeczka* - ostatnio bylam w szmateksie i kupilam boska sukienke za 20 zl.:D Metka sie dla mnie nie liczy tylko to z czego jest uszyta np,.sukienka i czy dobrze uszyta:D

Gość Poooooomocy
Zreszta...kazdy ciuch ma jakas metke bo istnieje duzo firm z ciuchami tlyko nie sa one znane jak np.Zara

Czarna porzeczka*: nie denerwuj sie ja tylko tak palnelam z ta biedota;) spodobaly mi sie tenisowki w kwiaty z deichmanna a ze u mnie nie ma w miescie tego sklepu a w ccc sa podobne za 89 (glupota jak dla mnie) to stwierdzilam ze pojde na bazarek znalazlam takie za 20zl i wzielam tez szare a ze bralam dwie pary to mi po 15zl puscili;) wiec jak najbardziej nie mam nic do bazarkow;) zwlaszcza ze kupilam w ccc buty do chodzenia z kotem na dwor i na rower za 60zl zalozylam raz i tak smierdzialy ze wstyd bylo przy kims sciagac, poszlam na bazar i kupilam wywijane trampki za 30zl mam je dwa lata i sa jak nowe a przede wszystkim nie smierdza;) jednak trzeba im powiedziec BYE BYE bo na szklo stanelam i podeszwa pekla;)

Gość Poooooomocy
Grey Eyes :P - powtierdzam,ze mnie ma reguly:D Jedyni co mi sie nie podoba to w Lidlu maja czesto do dupy ciuchy:/ Raz tam kupilam tlyko fajna tunike dla siostry....reszta taka sobie:/

Gość Poooooomocy
aaaa i w Deichmannie bardzo lubie kupowac buty,zwlaszcza z Gracelandu :D