Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ladnie sie wpakowalam

Oszukanstwo z samochodem okazal sie bity ale po czasie wyszla prawda na jaw, czy

Polecane posty

witam 2 lata temu kupilam samochod, wszystko bylo w porzadku, sprawdzalam samochod w salonie w ktorym mam znajomosci, nic nie wyszlo, a dzis chcac sprzedac samochod dowiaduje sie ze bil bity, rozumiem ze nie mam zadnych szans i nawet nie warto zwraca sie z tym do poprzedniego wlasciciela?

mialam dokladny przeglad w salonie, ktory wczesniej byl salonej wlasnie tej marki i nic nie znalezli a to maz mojego meza, a dzis w innym miescie w salonie firmowym, gdzie chcial sprzedac samochod wart duzo wiecej, powiedzieli ze byl bity i go nie chca, jaja!

przyjaciel mojego meza, ktory ma salon

Gość rewwfewwef
Wystaw samochód na allegro z wyceną rzeczoznawcy z PZMOT i tyle. Dostaniesz więcej niż w salonie jeśli auto jest sprawne :P

Gość BARfly666 und Pawlaczov666
Ważne, że grat jeździ und się toczy! Trzeba kumać czaczę!

to nie grat a bardzo porzadny samochod w stanie idealnym, wiec wypraszam sobie chcialabym z tym pojsc do poprzedniego wlasciciela, auto jeszcze na gwarancji, jaja to sa jawne!

Gość fdhj
jesli byly wlasciciel cie oszukal to chyba masz prawo zadac odszkodowania i zlozyc sprawe do sadu?

Jestem wkórzona na maksa, za tego golfa chcą dać mi 3 tyś, na allegro chodzą po 5 tyś, okazało że jest bity bo zaczeły korodować miejsca gdzie był spawany z ćwiartki, sąsiad 2 lata temu doradzał mi zakup tego auta a teraz zostałam sama z problemem.

Nie podszywaj się idioto. Zamiast cos napisac z sensem to siedzisz i srasz na kazdym topiku, baranie. Moze wypowie sie ktos? Oczywiscie ze chcialabym zaskarzyc poprzedniego wlasciciela, ale czy mu to udowodnie?

A może ktoś chcę kupić golfa 95r w dieslu 1.9tdi po trasie pali7l 26tyś przebiegu.

idiota, nie napisze marki bo sie zesrasz z wrazenia baranie, podszywaj sie pchło dalej, widac na tyle cie stac, czyli na nic :-)

Jeszcze moze ktos mi pomoze, dowiedzialam sie ze trzeba wymieniac olej w silniku, to prawda?

pchlo potrzywaj sie dalej, niemam starego golfa, tylko nowego 9letniego seicento.

Gość no to ladnie sie wpakowalam...
Rozbawiłeś mnie kupalumpe :-) A teraz się ciąg, za włosy łonowe, purcahwo nasłoneczniona. do tego zarejestrowałeś sobie mój nick, że też ci się chciało pustaku :D idę szukać pomocy w innym miejscu, przez taką pchłę jak ty ;-)

Gość sgytyhtr
ja pierd ze tez mu sie chcialo konto zakaldac, faktycznie nie ma co robic z czasem, idiota :D nie znamsie ale na pewno to jest karalne, tyle tu ynteligencji a nikt sie nie zna na niczym