Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokhsaewka

Ile macie kasy ? wesele na 120 osób

Polecane posty

Gość nokhsaewka

My dostaliśmy 36 tyś dużo czy mało?

Gość cyzekoladowa broszka
Kolejna, która bierze ślub dla kasy :O :O :O

Gość ale ja też
Jeżeli w tych 120 osobach jest dużo osób poniżej 18 roku życia i dzieci to nie liczyć na duży zbiór.

Gość nokhsaewka
Była 10 dzieciaków, dużo mlodych ale chrzestni dali średnio po 1500 zł,babcie po 1000 zł.

Gość kuttafson
znajomy na slubie ze swoją żonką skasowali 70 tys. Szok

Gość ale ja też
Aile wyniosło was wesele ? Nie oszukujmy się każdy teraz patrzy żeby chociaż część kosztów zwróciła się , takie czasy.

Gość My na ok 160osób
dostaliśmy ponad 50tys. juz nie pamietam

Gość ale ja też
a odpowiadając na pytanie to dostaliście tak w normie . Były wesela gdzie przy 50 os dostali ponad 20tyś , a znam i takie gdzie przy 150 os nie zebrali nawet tych 20tyś .

Gość ale ja też
Wszystko zależy jacy goście . Jedno jest pewne zaprosisz sporo dzieciaków i nieletnich to masz dokładkę. Większość osób które znam robi teraz bez dzieci itd . ewentualnie zapraszają na poprawiny.

Gość nokhsaewka
Za talerzyk płacilismy 230 zł +alkohol ale nam robili rodzice my płaciliśmy za resztę.

Gość praktiker castorama
my robilimy przyjecie na 25 osob zebralismy 2,5tys. z czego moi dziadkowie dali 1000 zł, babcia 200zł, chrześni mężą 500zł, moi chrześni 500 zł, i drudzy chrześni 300zł. reszta dała prezenty które były kompletnym niewypałem lub nie dała nic.

Gość zwrot_z
My mielismy 119osob i dostalismy 46 tys tez bylismy zaskoczeni ze tak duzo, ale byly ciotki co daly po 1500zl ogolnie spoko. Nie zarobilismy ale sie zwroclo, na co wcale nie liczylismy.

Gość kamcia_6789
"lub nie dała nic"- zartujesz..? Nie wyobrazam sobie isc na slub oraz przyjecie nie dajac nic Mlodej Parze. Ze wstydu bym sie spalila.

Gość praktiker castorama
kamcia no niestety ale nasza rodzina jest bezwstydna, wszyscy ciągle narzekają na brak kasy że sie dopiero dorabiają, i ciągle ta sama śpiewka, ale nauczyło nas to dużo, za tydzień idziemy na ślub siostry męża od której nie dostaliśmy nawet kartki z życzeniami choć pracuje, i w prezencie od nas dostanie tylko kwiatki i kartkę.

Gość małe wesele
u nas małę wesele na 50 osób z czego 8 dzieci no i my. Zebraliśmy 12tys. Uważam że bardzo dużo. Nie zwróciło się. Nie o to przecież chodzi. Pojechaliśmy na super wakacje i kupilismy troche do domu :)