Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alutka*Kossoniowa

Czy ktoś ogladał Królewnę śnieżkę i Łowcę?

Polecane posty

Gość Kttooś
tak, oglądałem

ja też :-) i w związku z tym mam pytanie- czy na koncu ta cala śniezka zostala z tytułowum łowca? Bo po koronacji tak na siebie patrzyli, ze sadzilam,ze bedzie jeszce scena ślubu.

Gość rewrwtrtewwwtr
Czy Kristen MamTylkoJednąMinę Stewart nie odstrasza? :classic_cool:

Niestety, nic juz wiecej nie bylo pokazane na filmie. Po scenie koronacji lowca wszedl do zamku, spojrzeli na siebie, usmiechneli i na tym koniec filmu. Jestem rozczarowana bo tez liczylam na cos wiecej ale coz, i tak warto obejrzec film bo jest super!

Gość rewrwtrtewwwtr
Wow! Ona potrafi się uśmiechać? Oho :classic_cool: to chyba z ciekawości obejrzę:P

Tak, usmiechala sie i nawet fajnie jej to wychodzilo, tak subtelnie. Dziwne ma przednie zeby, widac, ze ma na tym tle kompleksy, dlatego pewnie malo sie usmiecha. Ale w filmie swietnie zagrala.

Mi tez film bardzo sie podobał, głownie dlatego, ze nie byl taki cukrowy, Snieżka nie byla jakas cudowną pieknoscią, wymuskana (nie wiem, czy ktos zwrocil uwagę na jej czarne obwódki wokol paznokci...) no i zupełnie nieoczekiwane zakonczenie. przez to zakonczenie pozostał jednak pewien niedosyt... KStewart jest niezla, miała co prawda przeblyski belli ze zmierzchu ale ogólnie nie bylo najgorzej. Ja za to byłam pod wrazeniem Ch.Theron-boska!

Ha ha ha! No ja tez wlasnie zwrocilam uwage na jej brud za paznokciami i wokol nich. Ale to bylo zrobione na potrzeby filmu. W koncu bohaterka biegala po lasach. :D Charlize piekna, to prawda, jak dla mnie - miss swiata! :) A pan lowca jaki meski, mmmmm, schrupalabym!

Gość Tak, słaby film, stracony
potencjał. Dwie godziny suszenia króliczych zębów przez królewnę z drewna Stewart (ona ma być "fairest of them all"?! :O ).Poza tym w tym filmie nie ma nic i nawet Theron go nie ratuje. Film dla podlotków od "zmierzchu", stracony potencjał kompletnie.