Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek222

Boje sie okropnie seksu po porodzie! Do tego stopnia, ze...

Polecane posty

Gość kwiatuszek222

...sklamalam mezowi ze lekarz zalecil mi kolejne 6 tygodni wstrzemiezliwosci. Nie mam na to najmniejszej ochoty, boje sie ze cos mnie zaboli albo ze on bedzie czul jakakolwiek roznice. I koniec milosci francuskiej,a jesli nawet to tylko po ciemku. Nie mialam ciezkiego porodu ale wstydze sie tej czesci ciala. Czy ktos mial podobnie i moze cokolwiek doradzic?

ja się bałam bardzo że będzie boleć ale w końcu ochota wzięła górę:P i było super:P pewnie że luźniej ale tu wystarczy zmiana pozycji a francuski możesz sobie przecież na razie odpuścic aż poczujesz się pewniej:) zresztą kto mówi od razu o seksie??? jak sie boisz to powiedz o tym mężowi... ja powiedziałam:) przeież zrozumie:) są jeszcze pieszczoty:) i nie okłamuj męża:) jeśli będzie wiedział to myslę że sam inaczej do tego podejdzie:)

ja to się bałam że będzie bolało i że zajdę od nowa:) dlatego zaczęłam jak połóg mi się skończył i zaczęłam brać anty. czyli po 6 tygodniach. Ale mężowi mówiłam w prost o co chodzi bo się dobierał a mnie to wkurzało.

myślę że powinnaś powiedzieć mężowi żeby nie doszło do tego że poczuje się odrzucony... faceci tez gadaja o takich rzeczach między sobą i ktoś może mu powiedzieć że to trochę dziwne jeśli poród był ok... a wiesz jacy są faceci... bardzo wrażliwi jeśli chodzi o ich poczucie męskości i atrakcyjności:P

Gość kwiatuszek222
yhy,czyli to nie tylko ja...w dodatku on powiedzial zebym postarala sie o pigulki ale przeciez zaszlam w ciaze przez to ze zapomnialam 8 tabletek i mam teraz opory,a on powiedzial ze gumek nie bedzie co chwila kupowal.

Gość ja 7 tyg po porodzie
Ja też się panicznie bałam ale zwyciężyło libido :P Ale zaznaczyłam Mężowi, że gdybym tylko poczuła ból, dyskomfort to przestajemy. I co ? Było super :) Zero bólu, luzu itd.. :P

Gość mcdblkjdnbf
Jak będziesz tak reagowac to w nieskończoność będziesz unikać zblizenia z Mężem aż zatracicie kontakt fizyczny i będzie po małżeństwie..

no nic dziwnego jak zapomniałaś aż 8:P nastaw sobie budzik żeby pamiętać:) i nie bój się bólu:) przecież jak będziesz czuła że coś jest nie tak to powiesz STOP:) i polecam zaopatrzyć się w jakiś żelik:) podobno po porodzie może być sucho zresztą jak będziesz się tak stresować to tym bardziej:P ciesz się że mąż chce:) dużo kobiet tu pisze że ich mężowie unikają seksu po porodzie:(

Gość o hahaha hahahaaaaaaa
Jak można zapomnieć 8 tabletek? :D Ty se lepiej Bilobil kup, a nie pigułki :D