Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------------=-=-=

2 skoki z 25m do wody i dwa trupy

Polecane posty

Gość StuDĘtek medycyny
Okropne, kiedy sam zemdalem na praktykach w prosektorium, jak trup wydal dzwiek a to bylo powietrze w plucach

Gość ldskbadshasjlsk
LUDZIE DRODZY!!! Drugi link został zamieszczony w celach przestrogi, wszakże lato nadchodzi, skoki do wody w różnych dziwnych miejscach zaczną być codziennością, ale należy liczyć się z tym, że skoki do wody nie kończą się "tylko" (i aż) paraliżem, ale o wiele tragiczniej. Kto ma słabe nerwy, żołądek i jest bardzo wrażliwy, niech daruje sobie oglądanie video z drugiego linku. Po prostu.

Gość hohf;oerhre
jestem taka ciekawa, ale nie dam rady ....jak widze krew drugoiego czlowieka, nawetz palca czy osa jest mi slabo, a tu twarz na pol i ledwno na szyi sie trzyma, tak to bylo? o jezu nie..cala sie trzese nawet nie widzialam, sam skok i ta krew to za duzo

O matko i córko osmiorga osmiornic grubo bardzo :( mnie to jakos specjalnie nie przeraża ale jest grubooo po co swirują pawiana? to nie tylko gówniarze tak robią. Eh...

Gość tragedia nad tragediami
chlopak sie posliznal? a slyszycie tych polakow- "co się stało" czy ja juz mam omamy sluchowe

Gość poplakalam sie
masakra

Gość przyznam się do czegoś
przed pojawieniem się tego tematu, czytałam o samobójstwie i myślałam o nim, czytałam nawet o sposobach na zabicie się i było o skokach z piętra, utopienie się itp. i dzięki tym filmikom skutecznie zniechęciłam się i wybiłam sobię tą dziecinadę z głowy. Tragiczne i masakryczne, powinnam zacząć doceniać życie.

Gość noooool
czyli tylko ja to obejrzałam z zimną kwrwią?????????? ej a w tym pierwszym filmiku ktos slusznie zauwazyl, ze jeden chlopak byl w bialych gaciach, a wyciągneli dwóch w czarnych gaciach

Gość ldskbadshasjlsk
>>przyznam się do czegoś "przed pojawieniem się tego tematu, czytałam o samobójstwie i myślałam o nim, czytałam nawet o sposobach na zabicie się i było o skokach z piętra, utopienie się itp. i dzięki tym filmikom skutecznie zniechęciłam się i wybiłam sobię tą dziecinadę z głowy. Tragiczne i masakryczne, powinnam zacząć doceniać życie." Wiesz co? Umrzeć zawsze można, a życie choć czasem nieciekawe masz jedno i kto wie, czy nie stanie się ciekawsze. A zwątpienie każdego dopaść może. W każdym razie życzę ci pogody ducha i nie rezygnowania z życia nawet wtedy, gdy jest kiepsko... Pamiętaj, że życie jest na tyle dziwne i przewrotne, że może pozytywnie zaskoczyć.

No to bardzo dobrze że zobaczyłas ten filmik. Może oni się chcieli zabić? Też kiedyś się chciałem zabić ale nie tak, Chciałem wjechać wrogom na pełnej kurwie i zanim by mnie dojechali to bym kilku poważnie zranił albo grubiej. Teraz już nie mam ochoty na to raczej. Nie próbujcie tego nigdzie co jest na filmikach a także nie próbujcie skoków Wrestlerów bo tak samo się może to źle skończyć!

Też to obejrzałem na zimno. Czasami myślę że nie jestem człowiekiem, chciaż czasami się wzruszam jak widze jak ludzie cierpią ale nie płaczę.

Gość stttefek
Glixe nie bój żaby, dasz radę. kiedyś gdy widziałem krew, to słabo mi się robiło, nie wspominając o jakimś większym rozcięciu. potem wylądowałem w szpitalu z poszytymi flakami i kosćmi w kawałkach. długo tam leżałem i napatrzyłem się na różne rzeczy. niedawno był wypadek w pracy. otwarte złamanie z koscia na wierzchu. gdy inni odwracali głowy, ja bez zbędnych emocji udzielałem pierwszej pomocy. nie po raz pierwszy zresztą. kwestia przyzwyczajenia

Gość stttefek
a tak ku przestrodze, to nie tylko wysokie skoki są niebezpieczne. w mojej okolicy jeden koleś skoczył z 2metrów do glinianki. coś poszło nie tak i został spraraliżowany na reszte zycia.

Gość offferma z łodzi
beka w chuuj :D dobrze ze ruscy sami sie wykanczaja :D

Gość ldskbadshasjlsk
No niestety Glixe, co prawda to prawda, ale jest to straszne, jednak jakże ludzkie. Takie wypadki są tragiczne, ale niestety nieuniknione. Ludzi można uświadamiać, ale i tak zdarzy się taki jeden, który igra z życiem w imię choćby pokazania "odwagi". Wielu ludzi cechuje brak wyobraźni niestety. Wyobraź sobie, że jako chirurgowi przyjdzie ci składać ludzi po wypadkach lokomocyjnych... a te chyba są najstraszniejsze. Pociesz się, że ominą cię przypadki śmierci na miejscu, bo takiemu np. pół głowy nie przyszyjesz, za to inni ludzie, strażacy, sanitariusze, lekarz stwierdzający zgon na miejscu, ci w prosektorium wtedy to oglądają. Te zawody niestety wymagają hardości ducha.

Gość offferma z łodzi
ja to bym tym ruskim przeszukał jeszcze portfele bo i tak kasa nie byłaby im już potrzebna :D

Gość ldskbadshasjlsk
Glixe, będziesz chirurgiem, ale i człowiekiem nie zaś bogiem, a człowiek bywa omylny. Aby tylko nie robić nic na odpie*dol. To najważniejsza zasada :)

Gość ldskbadshasjlsk
Glixe, jako chirurg już dziś musisz zacząć uczyć się żyć z różnymi mieszanymi emocjami niestety. Wierzę w to, że zrobisz wszystko co w twojej mocy, a co nie będzie w twojej mocy po prostu będziesz musiał strawić.

Gość Powodzenia Glixe
życzę Ci najlepszego..ja nie dałbym rady, to jest zawód dla wybranych ludzi, chyba najtrudniejszy z możliwych. Ja chyba bym wylądował w psychiatryku, zwariowałbym, już znam siebie, widok człowieka po wypadku spowodowałby u mnie atak paniki i sam potrzebowałbym pomocy. Jeszcze raz powodzenia.