Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------------=-=-=

2 skoki z 25m do wody i dwa trupy

Polecane posty

Gość ldskbadshasjlsk
>>a później je sprzedasz na 2ZEBY BYĆ LEKARZEM TO TRZEBA BYĆ ZE STALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 Lekarze jak i strażacy mają jedną z najgorszych prac pod względem przeróżnych widoków zmasakrowanych ciał. Strażacy wydobywając ludzi np. z wraków samochodów po wypadkach, niejednokrotnie narażani są na takie same widoki, jak lekarze, którzy próbują składać do kupy takich ludzi.

Gość jdhfjf
Podziwiam ich.

Gość AAAAAA!!!
Nieeee!! wspolczuje szczerze tym zawodom ...ale chyba to tak jest, ze widzisz kilka takich rzeczy, moze nie az takich jak na filmiku, ale widzisz zmasakrowane cialo, raz zemdlejesz, drugi raz to samo, ale potem jakos "przyzwyczaisz sie", ale zawsze mozna trafic na gorsze przypadki..to dla mnie niedopomyslenia, zobaczyc takie cos na zywo, to trauma do konca zycia!! :( a i wyobrazcie sobie np rodzicow tego chlopaka, jak go widzieli w takim stanie, niewyobrazalne

Gość ldskbadshasjlsk
>>Glixe, dasz radę. Zanim wystudiujesz i na fest będziesz wykonywał zawód, będziesz potrafił znosić takie widoki, a wręcz przeciwnie, będziesz traktował je jak wyzwanie, aby człowiekowi na miarę możliwości chirurgicznych przywrócić najlepszą z możliwych sprawność fizyczną tak, aby mógł choćby "jako tako2 funkcjonować w społeczeństwie. Ja ci życzę powodzenia i wytrwałości. Nie takie rzeczy przed tobą.

Masakra, pierwszy filmik to lajcik w porównaniu do drugiego. Uff masaaakra!

Gość pij ile wlezie
przestroga ale wyjdzie słoneczko i ludzie zapomna. ja mam cala szafke medali z zawodow pływackich, za szkoły podstawowej technikum i uczelni, zrobiełm se ratownika z nudow. co prawda nim nie byłem ale se zrobilem uprawnienia (pewnie juz nie wazne). ale nigdy ale to przenigdy nie skakalem do wody w takiego typu zbiornikach nigdy !!!! tylko baseny odpowiedniej głebokosci. zycie jedno skoda stracic albo spedzic na wozku.

Gość mnie za to
Ciekawi co ci ludzie sobie mysleli w tych ich glupich, malych mozdzkach. Trudno uwierzyc, ze zrobili to, zeby sie popisac, ale ja nie wiem.

Gość Chelle
ej powiedzcie, czy on ma na serio twarz na pół czy głowę z tyłu? opiszzcie mi, bo boję się oglądać, muszę być lekko przygotowana.

Gość Bradszczoch
twarz czerwona przecieta na pol. nie ogladaj.

Gość Bradszczoch
w srodku juz pusta. Oooo..

Gość a później je sprzedasz na
na tym drugim linku skoczył z mostu,za mało się odbił i spadając udarzył w betonowy słup na dnie akwenu. wpadł do wody to błyskawiacznie zrobiła się kałuża krwi,ktoś podpłynął i próbował wyciągnąć go na brzeg,potem pokazane jest jak na stole operacyjnym probują mu zeszyć ta pękniętą głowę na pół. jestem w szoku,ze on oddychał na tym stole!!!!!! myslałam,ze to juz sekcja ale zauwazyłam,że on oddycha. jak można zyc w takim stanie dwa dni????????????????????????

Gość Bradszczoch
w spiaczce byl, tak to by bolu nie wytrzymal

Gość Chelle
o nie!!! kurde aż się wierzyć nie chce, nie oglądam, bo w nocy nie zasnę, do tego jestem sama w domu, nikt mi nie pomoże w razie zasłabnięcia :(

głowa wygląda tak jakby rozerwała ją bomba. szczątki poprostu--trzymała sie tylko na szyi,na włosku praktycznie. tam widać jego zęby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mmmmmoooooooooooonnnnnnniiiiii
Byl w spiaczce.. ja obejrzalam, ale tak szybko.. chcialabym przyjrzec sie czy widac te zeby i czy oddycha, ale nie dam rady..

Gość nieee ooaaaaabbaw
o kurwa nieeeeeee chce cofnac czas i tego nie widziec

Gość ldskbadshasjlsk
Glixe, właśnie między innymi dlatego, że nie przerażają mnie takie widoki i ogólnie interesuje się anatomią człowieka, itp, itd., kiedyś startowałam na medycynę, chciałam bardzo być chirurgiem, ale niestety się nie dostałam. No cóż, a tak na prawdę mogłam być chirurgiem z powołania, ale te kilka bzdetnych punktów zaważyło na tym, że musiałam wybrać inne studia :O

Gość wyslalam ten film
kolerzance, ktora wybiera sie na medycyne, ciekawe czy odpisze

Gość ldskbadshasjlsk
Glixe... dobrze będzie :) A jeśli cię to aż tak bardzo przeraża zmień specjalizację może? Tak tylko sugeruję, bo ja ci bardzo zazdroszczę, że będziesz chirurgiem...

Gość wyslalam ten film
ups kolezance*

ten pierwszy filmik jeszcze jakos mozna zobaczyc, choc przykro ,ze dwoje mlodych traci zycie w tak glupi sposob. A ten drugi filmik to koszmar, ja nie wyobrazam sobie bolu jaki przezyl ten chlopak. Stracil zycie w dodatku tak cierpial zanim umarl. Ja tu wychowywac dzieci aby wbic im do glowy ,ze zycie jest takie kruche i w sekunde mozna je utracic przez zwykla glupote. Poryczalam sie , zemdlilo mnie i wspolczuje rodzicom tego chlopca. Sama jestem matka i brak mi slow. Zaluje ,ze ogladnelam....

JEZU JAK MOZNA ZYĆ W TAKIM STANIE:O :O :O :O?

Gość ldskbadshasjlsk
Glixe, to tak jak ja, tyle że miałeś ten łut szczęścia :) No cóż, jasne że są ludzie, których takie widoki przerażają, ale właśnie są też i tacy, których to nie rusza i ci drudzy właśnie są po to, aby ratować życie :)

Gość hohf;oerhre
ogladnac przed snem czy darowac sobie? rzeczywiscie mozna sie zrzygac i zemdlec jak tu pisza?