Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joanna_3333

łono mężczyzn

Polecane posty

Jeżeli MY kobiety mamy golić swoje łono to ja też chcę zobaczyć faceta wydepilowanego w miejscu intymnym. Poniewarz uwarzam że jest to nie higiniczne chodować tam włosy. Jak myślicie czy z mężczyzną wydepilowanym w miejscu intymnym będzie wygodniej i lepiej uprawiać sex? I jakiego wy woliwcie?

Ja jestem przeciwna. Mężczyzna wydepilowany w pewnym stopniu traci swoją męskość w moich oczach.

Męskość bez chaszczy wygląda na bardziej dorodną... i jak się weźmie takiego ogolonego do buzi, to nie trzeba włosków (bleeeee) wypluwać :)

Gość dkkkj
ja wolę ogolonych :)

Gość james23
Ja sobie gole włosy lonowe ze względu na wygląd i higienę. Poza tym od 3,5 roku chodzę cały czas ze sciagnietym napletkiem. Również ze względów estetycznych jak i higienicznych. No żołądź stała się mniej wrażliwa i mogę się dłużej kochać. Jak Wam się podoba to co robię dziewczyny?

No powiem tak : z jednej strony to taki gąszcz tam na dole jest nieładny ale z drugiej mój facet jak ogoli to mnie kłuje wyrastającymi włoskami ;p

Gość wilgotna 13
Joanna_3333 Ja tam wole żeby miał "przystrzyżone" krótko ale nie "gładko" chce mężczyzny a nie zniewieściałego chłopczyka...co do seksu to chyba włoski nie przeszkadzają co innego jakieś "krzaczory" takiemu to nie wyobrażam sobie zrobić loda

Gość wilgotna 13
james23 "Poza tym od 3,5 roku chodzę cały czas ze sciagnietym napletkiem" no to ma swoje plusy :)

Kobiety to muszą sobie golić bo otwór zarasta :p facetowi nie zarośnie :-o

Gość wilgotna 13
No raczej włoski na penisie nie rosną....

Gość a później je sprzedasz na
JA UWIELBIAM OWŁOSIONE OKOLICE INTYMNE U MĘŻCZYZN. MOJEMU MĘŻOWI ZABRONIŁAM SIĘ TAM GOLIĆ. PODNIECA MNIE JEGO OWŁOSIENIE W TYM MIEJSCU. JAKBY SIE OGOLIŁ TO BY WYGLĄDAŁ JAK dziecko. MĘŻCZYZNA MUSI BYĆ MĘSKI I OWLOSIONY W TYCH MIEJSCACH. INACZEJ JEST DLA MNIE ZNIEWIEŚCIAŁY:O

Gość wilgotna 13
a później je sprzedasz na Mam tak samo :) Mężczyzna musi mieć w sobie trochę z "dzikości" :D

do-----wilgotna 13 ;) ;) ;)

Gość wilgotna 13
Rozumiemy się bez słów ;)

swoją drogą: ale te emotki są piękne:P kazda jedna jest piekna🖐️

Gość nieoNN
cyt:Poniewarz uwarzam że jest to nie higiniczne chodować tam włosy W jednym zdaniu cztery błędy Joanno. Mężczyzna może być tam trochę przystrzyżony ale całkiem wygolony nie bardzo Trochę to niemęskie.

Gość słodka :)
Wygoleni są dla mnie aseksualni i nawet śmieszni :D

Gość lkjlkjhghj
Może być czasem zarośniety, czasem łysy albo przystrzyzony - lubię urozmaicenia :P Nie rozumiem tylko po jaką cholerę jest dorabiana do tego ideologia, ze to "bardziej higieniczne" - nie mieszkamy na pustyni :P wody nie brakuje - od higieny jest WODA a nie golarka :D

Gość lajfh9gahfuhauid0ghnaiu
łeee kurde to musze znowu zapuszczć kłaczki :D

Gość słodka :)
No właśnie w umiarkowanym klimacie wystarczy mydło i ciepła woda i systematyczność

no wiadomo że to rzecz gustu tak samo jak niektórzy faceci wolą całkiem wygolone inni troche mniej, inni zarośniete a jeszcze innym jest to obojętne ;p

Dziękuje wszystkim za swoje wypowiedzi. owczywiście nie chodziło mi wydepilowanego do końca tylko jak wy to ujeliście PRZYSTRZYŻONEGO przepraszam zga źle sformułowany temamt :D .

Gość mmmmmfgfr
mi sie wygolony kojarzy jakos tak niemesko :P

Gość Stary Poznański Luj
TY PEDOFILKO, CHCESZ NA POWRÓT Z CHŁOPÓW ZROBIĆ NIEOWŁOSIONYCH CHŁOPCÓW? Z KENA SOBIE RÓB PEDOFILICO JEDNA BARBII! ;-))))

wilgotna 13 akurat nie masz racji :) bo na penisie też mogą wlosy rosnąć, nawet pod samym żołędziem ;P jesli nie wierzysz, to nie ogole przez dłuższy czas i Ci pokaże;) tylko na zdjęciach mało bd widac..

a co do tematu, to facet lepiej wyglada, higiena lepsza, wygoda również (kwestia przyzwyczajenia) ja bym się wstydził niewygolony pokazać, tak samo chcę zeby dziewczyna była wygolona, bo mdli mnie na widok włosków..:(

Gość feelek
Mięso jak śmierdzi na tależu to też mnie mdli.

no widzisz.. ;/ co to za problem ściąć włoski? ktoś powie ze wyglada sie smiesznie.. i ze to nie męskie.. nie męskie jest bać się tego i nei zrobic dla kobiety jak prosi :)