Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źle się stało...

Największy błąd życia... co dalej...

Polecane posty

Gość Źle się stało...

Dla wielu wyda się to prowokacja, dla innych czymś gorszym... ale to prawda. Jestem największym idiota tego świata. Mam 22 lata a zachowałem się jak gowniarz.... trochę to chaotyczne ale do rzeczy... jakiś czas temu mój znajomy poznał na pewnym portalu dziewczyne. bardzo piękna ale mało inteligentną. bardzo mało. sytuacja wyszła tak że spotkali się kilka razy, ona coś do niego poczuła a on ja olal i zniknal bez słowa. Postanowiłem to wykorzystać. mówiłem że jest w szpitalu i potrzebuje kasę dla niego itp no dużo tego było. różne sytuacje. łącznie wyciągnąłem ponad tysiąc zł... spotkałem się z nia kilka razy. powiedziałem że ten kolega zmarł i pogrzeb jest w hiszpanii bo z tamtad pochodził. płakała kilka dni a wtedy ja byłem przy niej. dziś wyznała mi miłość. kiedy ja pocałowałem to wiedziałem że czuje to samo. Prawie poszlismy na całość. powstrzymałem się. wiem przecież że wszystko co mówiłem to kłamstwa. nie chciałem zranic jej jeszcze bardziej. Naprawdę niczego się nie domyślała. przed chwilą zrobiłem jej przelew i oddałem kasę. powiedziałem że dostałem premie w pracy. kocham ja. wiem jednak że nie zasługuje na nią. jestem świnia. wiem. ale co mam zrobić... chce żeby jak najmniej cierpiała... czy powiedzieć jej całą prawdę? czy odejść? nie wiem co robić. wiem że czasu nie cofne ale bardzo żałuję. gdybym wiedział że tak się to skończy... nie chce już więcej kłamać. proszę powie mi ktoś co powinienem zrobić... ona ma 19 lat...

Gość Źle się stało...
To jest wielki skrót...

Gość intime
a co chciałeś osiągnąć tak ją okłamując?

Gość Źle się stało...
Nikt nie pomoże... ale w sumie po co pomagać komuś takiemu jak ja... nieważne.

Gość Źle się stało...
Na początku chodziło mi o kasę... później było mi jej poprostu żal... ale teraz wiem że frajer jestem i tyle

Gość lips90
powiedz jej to teraz bo potem moze byc za pozno a jak nie to odejdz

Gość intime
No jesteś, mogłeś sobie darować chociaż tą historyjkę ze śmiercią kolegi.. Szczerze to i tak raczej nie powinna chcieć Ciebie znać jeśli zdecydujesz powiedzieć się jej prawdę

Gość Źle się stało...
Więc powiem prawdę... zasługuje na to... tylko jak to zrobić to jeszcze nie wiem, naprawdę jest mało rozgarnieta i jeszcze jej coś do głowy przyjdzie...

Gość Źle się stało...
Kolega nie chciał z nią gadac... wyjechał za granicę. wtedy myślałem że robie dobrze....