Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj...

czy 17 cm to mało ??

Polecane posty

Gość Arbiter
17cm i 15 obwód nie miałem jeszcze kobiety która by się poskarżyła. Ale w razie czego są inne metody zapobiegawcze szczególnie helikopter językiem im się podoba przed wejściem smoka;)

Gość gość
ja mam 18 dł i 15.5obw i od kobiet nie musze się odpędzać bo jeszcze żadnej nie miałem a mam już 27 lat ;(

Gość Kilan

Czy 17 cm dlugosci 12 obwodu to malo. Mam 20 lat. 

Gość Pomocy

Ja mam 17.5 a jak sie podnieci na maksa to z 18.5 a grubosc 13-14 chyba ok? Co myslicie dziewczyny serio potrzebuje szczerej opinii..:/ czy wystarczy czy marzycie o ponad 20 cm palce ???:(

Gość Pomocy

Nikt nie skomentuje?:/

Gość sasha

Mi kiedyś w żartach moja dziewczyna zmierzyła, widocznie uznała że stać ją na gościa z większym. Pojechała na studia, porzuciła mnie dymając się z "kolegami". Po studiach ona mi mówi, że chce wrócić do mnie. Ok. Wy...łem ją jeszcze kilka razy i oznajmiłem że nie możemy się spotykać, bo zawraca mi głowę i  nic z tego nie będzie, wtedy nabrałem do niej już obrzydzenia. Wcześniej chciała żebym kończył w niej bez gumki choć nigdy nie robiliśmy tego. Na ostatnim spotkaniu szła za mną i płakała. Tak sobie zamieniła ku...sa na większego!!!!

Gość sasha

sorry, ale masz za małego pindola ;/ szukamy kogoś kogo można złapać i się pobawić nim, a nie takim małym ;/ Twoj bedzie z reki wypadal