Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Gość ciekawe co myslicie
na temat śmiesznego studenta HAHA

zawsze szczery kawał zadufanego dupka ,który wyżej sra niż dupę ma w dodatku fałszywego do entej potęgi ,nie o dwóch obliczach ale o wielu,z których wygląda hipokryzja:classic_cool:

Po prostu kiedy widze nicki w stylu "damascenka" czy "mroczna cos tam" widze osoby kreujace sie na takie, jakimi chcialyby byc, a nie jakie sa. Kompletnie nie kojarzysz mi sie z trwala damascenska stala.

njunnujn Damascenka, mój ulubiony kobieton kiedyś myślałam, ze w realu jestes tą jurorką z bitwy na głosy, tą śpiewaczką operową, sorry zapomniała nazwiska... Kobieton :D Dooobreee :classic_cool: Ale racja, śpiewam. I to cholernie dobrze :D Też powinnam się kiedyś opisać.

"Po prostu kiedy widze nicki w stylu "damascenka" czy "mroczna cos tam" widze osoby kreujace sie na takie, jakimi chcialyby byc, a nie jakie sa." A w życiu! To było pierwsze słowo, które mi przyszło do głowy po wejściu na to forum :) Akurat byłam świeżo po lekturze "Pana Wołodyjowskiego" :D No, w sumie mogłabym napisać "Zagłoba Sum", ale jakoś tak niekoniecznie ;)

Zeleczek kojarzy mi sie zjedzeniem zelkow! pewnie je lubi Smiszny student kojarzy mi sie z pryszczatym , chuderlawym rudzielcem

Gość krowa bordo z ameryki
a ja?

Argen, a mój nick?:P "Po prostu kiedy widze nicki w stylu "damascenka" czy "mroczna cos tam" widze osoby kreujace sie na takie, jakimi chcialyby byc, a nie jakie sa." Nie do końca chciały by być...czasem zwyczajna przekora (jak u mnie). Jak zmieniłam nicka największy ubaw miało te parę osób co z priva mnie zna:D Ale ja też takie nicki odczytują inaczej:P

Takie osoby jak Nox nie chcą popełnić samobójstwa - lubią, kiedy inni tak myślą. Ludzie którzy chcą popełnić samobójstwo, po prostu to robią.

"To najostrzejsza, po za japońskimi mieczami, broń biała, jaką kiedykolwiek wyprodukowano " Damasceńska stal to pierwsze skojarzenie ,ale jakoś nie uwierzył bym w to że panna pisząca na forum może się z tym identyfikować ? Tu bardziej mi pasowała Dama+ scenka :D Ja napiszę krótko i szybko jak leci njunnujn - z jakimś mangowym zwierzaczkiem ? Pink_Panther - blondynka lubiąca różowy kolor , nastolatka Argen nie wiem czemu ,ale z monopolowym Calluna79 opalona brunetka pracująca w solarium paląca pety na przerwie co 20 min Nie jestem Pindzia to ,że nie jesteś pindzia ? Moorland mądralińska ? Krwawa Wilczyca Marzycielka ,spokojna ,ale ma łeb na karku najpiękniejsza_kobieta_na_kafe niepoprawna marzycielka z wyglądu nie gruba ,ale i nie szczupła dość wysoka brunetka Lomu samotny wędrowiec

"jakoś nie uwierzył bym w to że panna pisząca na forum może się z tym identyfikować ?" Nie musisz :) Akurat lubię broń białą :P

Najpiękniejsza kobieta na kafe kojarzy mi się z dojrzałą kobietą w wieku 40+ Ma dwójkę dzieci, które wyjechały z domu na studia. Wieczory spędza w kuchni, przygotowując posiłki na najbliższy tydzień i w międzyczasie zagląda na forum :P