Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Moorland Ojj wątpię. Jestem tu w sumie od niedawna i z uczuciowego prawie nikogo nie kojarzę z wyglądu :) Chyba że mialas jakas fotkę pod innym nickiem i pisalas gdzie indziej to może ...

Argen Frankie_Stein - dystyngowana kobieta, z dobrego domu. Dystyngowana ?? Może trochę. Z dobrego domu - raczej nie :D

Nie, lepiej nie dawać na takie fora swoich zdjęć. Nie chodzi już nawet o komentarze, ale o to co ci dość...hm...specyficzni ludzie mogą z tym zrobić. Dlatego zaskoczyło mnie, że tak dobrze trafiłaś :D

dałam zdjęcia malkolmowi, to sie do nich onanizował :P ale to każda dorosła dziewczynka może przewidzieć i tego chcieć lub nie chcieć.

Moorland No ja też bym się nie odważyła pokazać całej twarzy czy osoby. Za dużo rzeczy się naczytała i naoglądałam na ogólnym, niektóre osoby nawet na demotywatorach były ;)

powiem Ci, że "ogólny" jest całkiem normalny w porównaniu do "uczuciowego" :P. Kończenie na jakiś portalach, przerabianie fotek, a nawet wredne photoshopy to standard (kiedyś chyba jakiejś laski głowę "przyczepili" do nagiego ciała...). Nawet na portalach społecznościowych trochę strach teraz zdjęcia dodawać. Niby wiesz kogo masz w znajomych itd, ale zawsze się jakaś menda może trafić.

Jeśli mogę wtrącić, to z ciekawości, jakie macie wyobrażenie zatem o Mannozie ?

Myślałam, że litera "a" na końcu nicku będzie sugerować płeć, a wciąż spotykam się z pytaniami o nią. Zatem: kobieta. New Age ? Jestem zaskoczona.

mannoza Pytam o nick, bo mam skojarzenie nicka zarówno z facetem jak i kobieta. Ale skoro kobieta to tak: chłodna, zdystansowana, nie okazuje uczuć, myslicielka, zagubiona ?? ciemne włosy, poważna

Hmm, niektórzy chyba by się zszokowali jakby mnie zobaczyli:D Kolory lubię różne, ostatnio faktycznie czerń i szarość jest bazą dla jakiejś pstrokacizny, ale nie ma reguły. Ogólny normalny?:D Jezu, absolutnie, dlatego tutaj wyemigrowałam. Tam jest fajnie, ale tylko w nocy. Jestem tu kawałek czasu i zdarzyło mi się parę znajomości to i ujawniłam swe oblicze. Ale na forum nie czuję potrzeby wrzucać.

naj - czyli już wiemy, że nie jesteś brunetem w okularach...inaczej miałbyś ją pod drzwiami :P

musisz mądralo ładnie wyglądać, że teraz chodzi taka nadąsana o tą hostesse, ale wiadomo poznańskie szczuny gites som. ;)

pewnie chciała żebyś zerówki założył. Tak przy okazji, myślisz, że ona tak na poważnie czy faktycznie ma za dużo czasu i dziwne poczucie humoru?

Fankie stein - myślę, że po częsci ocena zależna była od mojej wypowiedzi, ale coś tam się faktycznie zgadza :)

njunnjun Ja widzę Ciebie jako młodą osobę plus/minus 30 lat, blondynka, kręcone włosy, jasna skóra, jasne albo kolorowe ciuchy Zgadłam ?? :)