Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

zgadza się Frankie, jedynie te kręcone włosy akceptowalne jako metafora. ;)

Moor, moze fikuśnej we własnej osobie kiedyś na spokojnie się zapytaj... Frankie mi się z moją matką kojarzy, ubierająca się kobieco, trochę damulka, ale jak trzeba potrafi się ubrudzić:P

mądralo, tym bardziej sie zgadza metrykalnie nie, ale duszę mam w tym wieku od urodzenia. :)

Frankie dała fotę, wiec dupa ze skojarzeń, a sympatyczność i miła aura, wyłazi z postów.

Krwawa Trochę się zgadza ;) Ciuchy kobiece lubię, ale chyba częściej noszę spodnie. Damulka też trochę jestem-kiedy trzeba ;) Ubrudzić też się potrafię. W niektórych rzeczach chętniej :D w innych mniej :p

njun, nawet nie zauważyłam:D ale niewielki wycinek Naj, wiesz, ja jako kobieta inaczej interpretuje pewne opisy. Nie możesz w skrócie opisać?

a Moorland i KW za długo czytam, żeby pamiętać pierwsze skojarzenia, na pewno ze Moorland jest facetem, potem wyglad studentki nauk społecznych, potem Winona Rider przez tą krótka fryxurkę KW , ładna, naprawdę warta zachodu dziewczyna, nietuzinkowa i niebanalna cokolwiek robi. branoc! :)

Naj - no cóż...najważniejsze to mieć stały gust... Njun - a ja się zawsze zastanawiam czy to przez to, że nick nie ma "a" na końcu, czy ja po prostu piszę jak facet :P

Naj, mimo wszystko śmiem twierdzić, że takowej nie będą odpowiadały Twoje pewne poczynania i nie wiem czy będzie w stanie je zaakceptować. Ale zawsze za parę lat możesz zmodyfikować ideał bądź siebie :D Moor, bo Ty jesteś babochłop:P U mnie płeć zawsze jasna była, ale wiek mi ustawicznie mącono.