Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

"czarodziejka z planety małp niedoszła samobójczyni- z bladą dziewczyną o czarnych włosach (farbowanych) i podkreślonych grubą czarną krechą oczach. Nosisz długi czarny sweter i glany " Wypisz, wymaluj -Nox :D

czarodziejka z planety małp - bardzo niska, korpulentna, krotkie, geste, zlotawobrazowe loczki i spodnie na szelkach, 22 lata, lubi male pieski

Dodam, że gram na fortepianie i gitarze akustycznej. Śpiewam też. Czy to mnie rehabilituje w twoich oczach, Calluna? :D

A wlosy mam rude prawie do zadka i oczy nudnobrazowe. no t piękna jesteś! Argen tak sobie lubię imprezy ale nie jestem gburem :) Niedoszla samobojczyni to anorektycznyej postury, ze szramami na przdramieniach, licealistka, anemiczna, odludek wlosy czarne,blada , ubiera sie na czarno moze emo?

Argen - ale nieźle Ci wyszło, bo faktycznie - lubię klimat angielskiej wsi...i nawet chustkę latem czasem noszę (głównie na wycieczki). :)

Argen-> blondyn w okularach i zielonym podkoszulku (koniecznie zielony ;D). Dużo siedzi przed kompem i gra w diablo 3

Damascenka - to tylko o nicku... Setunia - ta, moj facet tez tak twierdzi... ale on kiedys powaznie niedowidzial i chyba mu zostalo :D

to prawda ;] ...mój nick na bank się kojarzy źle bo mam magiczne słowo w nim zawarte które :P swoją drogą ciekawe jak się może mój nick kojarzyć czekam

zeleczek - 16-22 latka, mlodo (dziecinnie) wygladajaca, typ lolitki, opetana na punkcie sexu :D

"ja sobie wyobrażam walkirię na białym koniu odzianą w skórę wilka" "Mi osobiście kojarzy się z filmem "Krew jak czekolada" (bo było o wilkołakach, a w tytule jest "krew"). Myślę że jakoś podświadomie wyobrażam sobie chyba że jesteś podobna do głównej bohaterki. Nie jest to jakieś rozbudowane wyobrażenie, raczej coś, nad czym dopiero teraz się zastanowiłam. " "Ja, jak pierwszy raz zobaczyłem "Krwawą", to pomyślałem, że to jakaś wk**wiona małolata dostała okresu " "powoduje skojarzenie jej jako głodnej , męskiej "krwi" i taki ma cel - po prostu jest wygłodniała na maksa..." "Krwawa ja wyobrażam sobie silną doswiadczoną życiem kobietę około 30-stki, ale to nie jesteś TY " Tak pozbierałam i ciekawe wyszło:P Dla mnie to raczej przekora i lepiej brać z przymrużeniem oka, jak wieele moich wypowiedzi:P

żeleczek To akurat proste - uwielbia być ssana :classic_cool:

byly prawiczek - korpulentny student informatyki w okularach, kraciastej koszuli, lubiacy nalesniki z czekolada

Damascenka, mój ulubiony kobieton ;) kiedyś myślałam, ze w realu jestes tą jurorką z bitwy na głosy, tą śpiewaczką operową, sorry zapomniała nazwiska...

Były prawiczek, z początku myślałam, że jakiś w końcu poszedł do dziwki i teraz świr szpanuje, ale natknęłam się na parę całkiem interesujących postów to zmieniłam zdanie:P

były prawiczek, mi się kojarzy tak, że długo i niecierpliwie czekałeś na swój pierwszy raz, a jak już to się stało, to tryskałeś dumą, że już po wszystkim:D W taki razie obstawiam, że mało atrakcyjny, niski, zakompleksiony i bez powodzenia:) Ile w tym prawdy?:>

Krwawa Wilczyca - mloda, lagodna pyzata dziewuszka, z dlugimi wlosami, lubiaca czytac :D

O nicku powiadasz... A wiesz, co to "damascenka"? To najostrzejsza, po za japońskimi mieczami, broń biała, jaką kiedykolwiek wyprodukowano :)

Wiem, co to damascenka i damascenska stal. Wiem tez, jak kuje sie tradycyjne japonskie miecze.