Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz1991

Partner dla samotnej matki - kto to taki?

Polecane posty

Dość już tematów o wolnych bezdzietnych kobietach! Ciekaw jestem pod jakim względem samotne matki itp. patrzą na mężczyzn szukając partnera? Jakie cechy powinien posiadać kandydat? Jakie stawiacie warunki? Co by w Waszych oczach skreśliło danego mężczyznę jako potencjalnego Waszego partnera i ojca dziecka/dzieci?

Gość hmmmmhm
- szukajacy stalego zwiazku - musi byc dojrzaly do zaakceptowania dziecka i ogolnie sytuacji - madry, kochany i kochajacy

Gość oczywiscie prawiczek
kto to taki?? kasztaniaki!!

Gość hmmmmhm
A co skresla...: to co skresla i w " zwyklym" zwiazku: klamstwa, brak serdecznosci, wsparcia, brak szacunku

Dla samotnej matki liczy się kasa faceta. Jedynie jej wymagania...Uroda się dla niej nie liczy, ma naprawde minimalne wymagania bo wie że nie jest dobrą sztuką.

Gość Jowita Na Rolce
Wibrator

Gość hmmmmhm
Nie generalizuj. Znam kobiety bezdzietne ktore leca na kase i nic innego sie nie liczy. Facetow takich tez jest pelno. Gogusiow wystrojonych w armani, dolce, jezdzacych "bmdablju" itd. A ja zawsze myslalam, ze w zwiazku dwojga ludzi chodzi o milosc do siebie a nie do swoich pieniedzy... O ja glupia co?;-)

Niektóre kobiety jak np.na tym forum skreślają mężczyznę np. z powodu bycia prawiczkiem. No może podam na Swoim przykładzie: (aktualnie) Młody mężczyzna dojrzały emocjonalnie, bez nałogów, kulturalny, lubiący dzieci i potrafiący się nimi zajmować, wychowany na pewnych zasadach, gotów zaakceptować cudze dziecko i wychować jak Swoje.

Nie mowie o "leceniu na kase", tylko o martwieniu sie o wlasne dziecko. Samotna matka, majaca na uwadze dobro swojego dziecka, nie zwiaze sie przeciez z niebieskim ptakiem. Moja jedna znajoma jest samotna matka i mowie to na podstawie jej podejscia.

Gość hmmmmhm
A moze konkretnie powiesz po co ten temat? Spodobala ci sie dziewczyna z dzieckiem tak?

Gość hmmmmhm
Najmadrzejszy--- moj post byl do BW Masz racje. Ja nas utrzymuje, zarabiam na zycie, wiec nie interesuje mnie ktos kto nie potrafi zadbac sam o siebie tylko fruwa wysoko za kase rodzicow:-)

Wolne bezdzietne kobiety w WIĘKSZOŚCI nie wszystkie klasyfikują prawiczka na samym końcu i nie dają mu nawet szansy. Poza tym przekonałem się, że zwykle albo chcą się bawić ile wlezie albo jeszcze coś im nie pasuje. Kobiety z dzieckiem są zwykle bardziej dojrzalsze. Co do kwestii finansowych to rzecz jasna i oczywista więc o tym nawet nie pisałem.

Gość hmmmmhm
Zebys wiedzial:-) Trudno poznac kogos z kim mozna stworzyc szczesliwy zwiazek a przy tym madrze wychowywac wspolnie dzieci. Dlatego niektorzy samotni rodzice nawet nie probuja szukac.

Chodziło mi o samego człowieka i jego cechy utrzymanie rodziny i odpowiedzialność za nią to sprawa oczywista. No tego nie muszę chyba pisać. Praca, mieszkanie podstawa to można zdobyć chciałem skupić się na człowieku.

Gość hmmmmhm
Mateusz, jesli chodzi o prawictwo...nie, nie ma to znaczenia:-) to zawsze mozna z ukochana zmienic:-)

Mateusz1991 Musisz być w niezłej desperacji, aby w tym wieku nawet pomyśleć o samotnej matce... To jest dobra dla 40-50 latków, tacy sobie mogą wziąść 25 letnią samotną matkę. Ona wymagania ma małe a dla nich laska 25 lat to rarytas i dziecko ujdzie.

Gość hmmmmhm
Najmadrzejszy..a widzisz, mi sie dziwia czemu wole byc sama. A to nie jest tak, ze "wole". Tesknie za ta swoja wymarzona lepsza polowa i powiem ci ze nawet raz sie zakochalam, niestety zupelnie niepotrzebnie, wiec czasem wybiera sie mniejsze zlo

hmmmmhm I słusznie, za swoje błędy w złym doborze partnera powinnaś płacić samotnością. Tylko tak jetsteś w stanie uczyć się na błędach i tym samym nie dawać dupy pierwszemu lepszemu.

Dużo kobiet matek mi mówi,że byłbym świetnym ojcem tylko właśnie w kwestii damsko męskich brak doświadczenia brak doświadczenia. Czy desperacja ? Nie na pewno NIE! Zajmowałem się dziećmi od 18 roku życia i w tym się sprawdzam i to mi daje radość. Dla mnie dziecko to żaden problem. Powiem szczerze, że pierwszy raz w życiu poczułem się prawdziwym mężczyzną dopiero prowadząc wózek z moimi dwoma siostrzeńcami. Nie mówię, że już zaraz najpierw studia praca i jakieś mieszkanie. To było ogólne pytanie jakich mężczyzn preferują takie kobiety.

Gość hmmmmhm
BW- rozumiem, ze ty nie sypiasz z nikim. Mam nadzieje ze potwierdzisz bo inaczej zasmierdzi hipokryzja. Rozne sa przypadki i pamietaj ze nie zawsze dzieci sie rodza bo matka dala pierwszemu lepszemu.

" Rozne sa przypadki i pamietaj ze nie zawsze dzieci sie rodza bo matka dala pierwszemu lepszemu. " tego sie nie udowodni .ale jedno jest pewne prawiczek nie powinien wiązac sie z kobietą z dzieckiem

hmmmmhm W przeciwienstwie do ciebie, to jestem porządny facet. Spać z kimś to nic złego, gorzej jak mu dupy dajesz i obciągasz. Ja nie uprawiam seksu przelotnego jak ty.

Nie wiem czemu tylu mężczyzn tu pisze a tylko jedna kobieta. BW! Skończ pisać jeśli temat się Tobie nie podoba. Daj żyć innym tak jak tego chcą. Jeśli masz tu obrażać ludzi to wyjdź. **cream** prawiczek też mężczyzna. Widzę, że temat zepsuli jak zwykle marudni faceci. No nic ja spadam Dobranoc hmmmmhm

Gość hmmmmhm
Najmadrzejszy--- staram sie nie przejmowac. Czasem przez takie stereotypowe patrzenie ludzi na samotne matki czlowiek przestaje wierzyc ze jest w stanie wychowac swoje dziecko na dobrego czlowieka. " Gdybym wiedzial, ze sie przewroce, to bym sie polozyl". W mysl tego powiedzonka w ogole nie powinnismy zakochiwac sie, budowac zwiazkow, pobierac sie, starac sie o dzieci. Po co? Skoro nie jestesmy pewni ze dozyjemy jutra, ze bliscy zawsze beda obok, ze swiat sie nie skonczy..