Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selerowa mama

Może ktoś wie????

Polecane posty

Gość selerowa mama

Czy ktoś wie gdzie (i czy wogóle) jest w Łodzi punkt gdzie naprawiają wózki dziecięce????? Jak ktoś słyszał to dajcie namiary please !!!!!!

a nie lepiej wpisać w googla - naprawa wóżków dziecięcych łódź?

Gość selerowa mama
może i lepiej ale niestety w googlu nic nie ma :( a jak to jakiś mały zakładzik to się raczej w necie nie ogłasza...

A co się rozwaliło ? W mojej mieścinie nie ma punktu naprawy wózka i czasami trzeba kombinować :D Jak przebiło mi się koło to poszłam do wulkanizacji.Pękła mi ośka to sru do spawacza :D

Gość selerowa mama
hmmm... no właśnie to taka rzecz się zepsuła, że nikt nie naprwi bez wymiany części :( jak nie znajdę to mąż będzie musiał skręcić na stałe i już nie da się opuścić "podnóżka" tak żeby mała mogła nogi mieć " zwieszone" i oparte na podpórce :(

To trzeba wytoczyć rzecz. Też to przerabiałam.Dałam do zakładu samochodowego :D Wytoczyli i naprawili. Albo poszukaj na allegro tą część lub zadzwoń do producenta wózków.

Gość selerowa mama
na allegro nie ma :( ta część uszkodzona to plastik więc zakład samochodowy tu nie pomoże ale dzieki za pomysły :)

Gość selerowa mama
nikt nie wie??? :(

Gość Pyskata22
no jesli ten plastik pekl czy cos...to niektore warsztaty zajmuja sie spawaniem plastikow i dziala... :)

Gość gość
sama możesz naprawić wózek dziecięcy. Wystarczy tylko że skontaktujesz się z firmą http://www.metalbernat.com.pl/ z Częstochowy. Oni produkują metalowe elementy do wózków dziecięcych. Dzięki temu w szybki i tani sposób naprawisz wózek.