Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja to bym chciała....

do ludzi mądrzejszych ode mnie

Polecane posty

Gdzieś wyczytałam, że kobietka powiększyła sobie biust poprzez ćwiczenia z hantlami, o rozmiar. Pisała, że ćwiczyła dużo i wiele miesięcy ale efekty były i to trwałe. I ja tak teraz myślę.... Skoro piersi składają się z tkanki tłuszczowej w dużej mierze, a ćwiczenia spalają tłuszcz, to piersi robią się chyba mniejsze? jak to kurde w końcu jest?

nooo, wie ktos?

Gość słodkamigotka
nie zakładaj tematów z takimi oświadczeniami - bo aż głupio się odzywać :P - do ludzi mądrzejszych ode mnie? haha nie jestem mądrzejsza od nikogo - ale twój tok rozumowania jest prawidłowy - przyjżyj się kulturystkom - żadnych piersi tylko mięśnie :) miłego dnia :)

Myślałam właśnie, ze to hasło przyciagnie tu niezliczone ilość kafeteriuszy, wszak tu każdy jest ponad każdym a wszyscy najmądrzejsi... Nie chodzi mi o taki hardcore jaki robia kulturyści, ale o zwykłe ćwiczenia na biust. Szkoda, bo już miałam nadzieję. slodkamigotka- również miłego dnia życzę

Nikt nic wiecej nie wymyśli?

up

prosze prosze prosze

Gość dhsadgsgd
na pewno sie nie powiekszy, jednak nabierze ladniejszego, kraglejszego ksztaltu, przez co optycznie bedzie wygladal na wiekszy. a rozmiar? tylko operacja moze go zmienic...

czyli jednak optycznie będzie wygladał na wiekszy. to już coś

Gość cztery noże w wodzie
nie jestem mądrzejsza od nikogo - ale twój tok rozumowania jest prawidłowy - przyjżyj się kulturystkom - żadnych piersi tylko mięśnie NIEPRAWDA :) Przyjrzyj sie kulturystom, bokserom, cyce jak donice. Skoro nawet facetowi rosną to tym bardziej kobietom.Kulturyski przed zawodami ćwiczą aby spalić tłuszcz, chcą mieć tzw. rzeźbę ale zobacz co się dzieje z kulturystami i stkami jak zaprzestaną ćwiczeń. Zwały tłuszczu w ćwiczonych dawniej miejscach.

nie chce przytyć, bo i tak juz waze 53kg/167 cm... więc jak bede ćwiczyła, to mi zmaleje a jak przestane to urosną? dobrze rozumuje?