Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djdodj

Komunia prezent

Polecane posty

Gość Djdodj

W przyszlym roku mam Komunie chrzesniaka ale juz myśle nad prezentem czy myślicie ze iPad to dobry prezent ? Bo będę musiała juz na biega oszczędzać heheh

Gość Panna O Przeczystych Myślach
A dom z ogrodem? Pomyśl! Idź na całość, co tam będziesz jakimiś śmiesznymi gadżetami dziecku głowę zawracać! Przecież to Komunia!

Gość aSDFGHYJU
Mój syn dostał iPada.Teraz to sa właśnie takie prezenty na komunie.Skonczyły sie czasy Zorki5.

Gość Nddndn
Panna o "krzaczastych" myślach a co zazdrościsz ? Chrześniak ma wszystko więc co mu kupię ? Lancusżek??????????heheheh ja wiem ze bardziej sie ucieszy z ipada niż z lancuszka a to ma być prezent dla niego

Jeżeli chrześniak nie ma tego sprzętu to może być atrakcyjny dla niego prezent. Dawniej dzieci dostawały zegarki i był szał. Albo składaka. Czasy jednak bardzo się zmieniły i niektórzy ludzie wręcz głupieją z prezentami i ich wartością.

Gość jhjh
ja bym takiego czegos nigdy jako prezent dziecku nie dala pomysl o czyms inny jako chrzesnna a nie takie glupoty

Gość Nsbdj
Głupoty ??? Wiesz ile to kosztuje? Dzieci teraz patrzą na technologie a nie kiczowate łańcuszki

Gość lololopoq
łańcuszek z medalikiem kiczowaty? to jest jak najbardziej odpowiedni prezent i pamiątka na taką religijna uroczystość. i żebyś się nie zsikała z zachwytu nad "nowoczesnymi technologiami"- ipod i inne gadżety, to po max 2 latach już złom i przezytek, a medalik niektórzy noszą całe życie- oczywiście nie tacy, którym sie wydaje, że komunia, to święto ku czi koncernów produkujących sprzęt elektroniczny..

heheh, zawsze śmiesza mnie rady - kup łańcuszek. Wszyscy mają kupić łańcuszek? Chłopcy raczej łańcuszków nie noszą, bo to niemęskie, to raz. Po drugie w wielu kościołach dostaje się łańcuszek z medalikiem, a po trzecie jeżeli ktos uprawia sport, to trenerzy często każą łańcuszki zdjąć.

Gość lololopoq
a w jakich to kościołach rozdają niby złote łancuszki? oświec mnie, to sie przejde. argument, że łańcuszek trzeba zdjąć w czasie zajęć sportowych jest wprost mistrzowski- rzeczywiście po co komu taki kłopot i prezent, który trzeba zdejmować zeby sie np wykąpać. [za to quady sa takie poręczne i mozna z nimi pod pachą biegać na w-fie..] niemęskie? to jest symbol wiary, a nie ozdóbka

Gość moja córa miała komunię w tym
roku i właśnie dostała łańcuszek i była mega z niego zadowolona i od razu go ubrała, kupuj co chcesz ale uważam że ipod dla 9 latka to zbyt wypaś-ny prezent,

Gość moja córa miała komunię w tym
a i łańcuszek z krzyżykiem na fajnej męskiej klacie wygląda bardzo seksownie, ale nie wszystkim oczywiście pasuje, bo jeśli facet wygląda jak ciota to takie łańcuszek wygląda obleśnie