Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knajpa wino piwo

urodziny faceta 30-latka i co dalej

Polecane posty

Gość knajpa wino piwo

mam dylemat i chciałam was prosić o wyrażenie zdanie w następującej kwestii organizuje dla faceta urodziny w knajpie będzie około 20 osób no i niewiem jak z jedzeniem postąpić myslałam nad pizzą, krakersami, paluszkami i o północy tort no ale czy to nie będzie za mało czy nie zrobić jakiś koreczków, dipów jakieś sałatki i wędlina na stół?? impreza ma być od 20.00 do 3.00 nad ranem z baletami alkohol lać sie też będzie na imprezie

Ja bym zrobiła jakies koreczki, sałatke może jakis gyros, i wędliny, kabanosy itp plus chleb.

Gość sfgdfg
jak będzie dużo wódki to musi byc wiecej jedzenia bo sie strasznie popiją... możesz też zrobić udka z kurczaka w piekarniku(zazwyczaj schodza ja swierze bułeczki), tylko na tyle osób to dużo tego wyjdzie nie wiem jak z kasą stoisz

Gość kaco
a po co ty to robisz ,nazrecie się ,napijecie ,napierdziecie ,niewykluczone ,ze poruchacie ,pózniej on zdradzi ciebie albo ty jego i tyle z tego :-)

Gość Mariaaa a a
W knajpie a Ty sama robisz jedzenie?

Gość knajpa wino piwo
tak sama robie jedzenie bo w knajpie jest tylko alkohol i napoje właściciel sie zgodził na przywiezienie własnego jedzenia

nie zawsze knajpy mają jedzenie w ofercie... ja bym jednak przygotowała jakąś sałatkę, koreczki, może jakieś wędliny? to jednak ważne jak ma być dużo alkoholu, bez jedzenia towarzystwo szybko się upije, albo co gorsza struje...