Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka111111

Przeprowadzka

Polecane posty

Gość lidka111111

Witajcie, proszę Was o radę . Czy uważacie , że przeprowadzka do innego zdecydowanie mniejszego miasta to dobre rozwiązanie? Dodam, że w tym miejszym mieście pracę ma mój facet , ja też mogłabym się tam przenieść.. Nie wiem co robić;/;/;/; Czy ktoś z Was podjął kiedyś taką decyzję ? Jakie macie wrażenia?

Gość Anna7703
W mniejszym jest mniej stresujace zycie z tego co mowi mi znajomi. Ja jestem w wielkim miescie i mam go dosc .... dopiero u mamy na wsi odpoczywam... wiec mysle ze warto....

Gość lidka111111
to chyba najpoważniejsze decyzja w moim życiu. Tu w tym wielkim mieście jestem od lat , w tym mniejszym się wychowałam. Na pewno w mniejszym są tańsze mieszkania , ale przestawić się na tryb mniejszegoi miasta .... Nie wiem czy sobie poradzę . Wiem ,że może wyolbrzymiam, ale juz tak bardzo się przestawiłam na tryb anonimowości i życie całą dobrę ;) ehh.

a pracę w tej mniejszej mieścinie znajdziesz? jeśli tak, to nie widzę przeszkód :) sama jestem zauroczona mniejszymi miejscowościami, choć całe życie mieszkam w wielkim mieście. kiedyś pewnie mnie wywieje na wioskę...

Gość lidka11111
tak raczej mam możliwość przeniesienia.. Poza tym zawsze moge dojezdzac do duzego ok. 30-40 min. wiec chyba nie tak zle? Największa rzecz jaka mnie blokuje to taka świadomosc , że sie cofne do tylu ... tyle wsyilku kosztowalo mnie ukonczenie szkoly tu i zdobycie pracy, a teraz mialabym wrocic . Chociaz z drugiej strony moze byc tak ,ze tam bede miala lepsze zycie..