Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No jak to jesttsts

Kłamstwa, jak to jest być z kłamcą??

Polecane posty

Gość No jak to jesttsts

Czy uważacie, że osoby które wiciąż kłamią mają obiżone poczucie własnej wartości i właśnie dlatego kłamią? Bo wiemy już, że osoby które są kłamana i zdradzone właśnie cierpią na obinizone poczucie? jak to jest? I wogóle dlaczego ludzie kłamią i zdradzają?!

Gość No jak to jesttsts
Czy prawda ich w oczy kole? Czy o co chodzi?

Gość lips90
to jest związane z wygówowaną wyobrażnią....osoby które kłamią maja wiele marzen ale nie potrafia przejsc do czynow,przy tym niskie poczucie wlasnej wartosci...brak poczucia bezpieczenstwa...adrenalina...ale nie nalezy winic takiej osoby,bo nałóg kłamstwa to choroba psychiczna

Gość na pochybel offermie:)
dokladnie, sa to osoby niedowartosciowane za wszelka cene dazace do celu nie pomijajac tu checi zwrocenia na siebie uwagi pierdoleni egoisci

Gość No jak to jesttsts
No bo kurwa ileż można kłamać? Ja pierdole|?!

Gość No jak to jesttsts
kłamał , a ja się na to nabierałam :( Tak się właśnie zastanawiam jak to jest? Szukam winy ale nic a nic nie widzę jej w sobie.No bo jak mam widzieć winę w sobie i oskarżać się za to, że mój facet ciągle kłamał?

Ja znam dziewczynę która okłamywała całą rodzinę non stop. Teraz wszyscy się na nią wypięli bo nikt jej po prostu nie wierzy. Teraz jest w ciąży bliźniaczej ona od 8-20 pracuje rozdaje ulotki jej facet gdzieś tam pracuje, mieszkanie a właściwie piwnice nieco na mieszkanie przerobione wynajmują gdzie wilgoć i grzyb na każdym kroku. Skutki kłamstw.

Gość to koieta gumofilc
DIDDY MOWI ZE TO GRZECH ALE IE WIELKI

Gość kmnk
Wszystko co robisz do Ciebie wraca.Nie martw się, dostanie takiego kopniaka od losu wkrótce, że może się czegoś nauczy.

Gość no jak to jesttsts
:( :(