Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCioRobić

Co myślicie o związku z Mężczyzna starszym o 19lat ode mnie?

Polecane posty

Gość NieWiemCioRobić

Chciałam się dowiedzieć czy naprawdę myślicie że taki związek o 19lat starszym mężczyzna nie ma sensu? Poznałam 3miesiące temu fajnego,romantycznego i poważnie myślącym o życiu mężczyznę jest inny od innych czuły,wrażliwy i ma w sobie coś co mnie do niego ciągnie ale od pewnego czasu chce ze mną być a ja niewiem co mam robić. Zawsze chciałam być z mężczyzna starszym od siebie o parę lat bo twierdzę że ma coś więcej w głowie niż te 20latki. Jestem pewna że moja mama go nie zaakceptuje ani moja siostra starsza. I źle się z tym czuje nie umiem odtracac ludzi na których mi zależy.

a jak będziesz miała 40 lat to będziesz chciała być z podstarzałym 60 latkiem??

Gość NieWiemCioRobić
Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym prawdę mówiąc. Ale nie mogę o nim przestać myśleć zwłaszcza że powiedziałam mu że różnica wieku jest spora między nami i że moja mama go nie zaakceptuje,załamał się bardzo. A ja nie umiem patrzeć jak on jest smutny i przeżywa to wszystko,próbuje go pocieszyć ale nie udaje mi się to. Jest ważnym człowiekiem w moim życiu i chciałabym znim być ale co rodzina powie aż nie chce myśleć

Gość na pochybel offermie:)
niech rucha wlasna corke

Nie dziwię się, że się załamała.....mieć taką młodą laskę:) To nie ma przyszłości....mam koleżankę, która wyszła za faceta 25 lat starszego. Teraz żyje w złotej klatce.....ma wszystko za wyjątkiem wolności. Facet z wiekiem stał się coraz bardziej zazdrosny, odizolował ją od znajomych, nie pozwolił pracować. A ona? Ona coraz częściej zerka na facetów w swoim wieku i dotarło do niej co straciła. A straciła wiele: rozmowy o swoich, równych czasach młodzieńczych, wspólne imprezy, wspólne dyskoteki i....wspólne dziecko.....

Gość zapach pomarańczy...
"...A ja nie umiem patrzeć jak on jest smutny i przeżywa to wszystko,próbuje go pocieszyć ale nie udaje mi się to..." Próbuje cię poderwać na zdechlaka? A ty myślisz, że go uratujesz z depresji? Możesz sobie być jego pocieszycielką, skoro ci to pasuje. Pamiętaj o jednym, zawsze będziesz z nim postępować, jak z jajkiem - ostrożnie żeby skorupka nie pękła. Taki facet wprowadzi cię w swój depresyjny nastrój, który po latach doprowadzi u ciebie do załamania nerwowego. Przy nim nie będziesz rozwijać, tylko ogłupiać. Stracisz swoją radość z życia i szybko się zestarzejesz. Czy ten facet jest stanu wolnego(kawaler, wdowiec), czy po przejściach(żonaty, rozwodnik)?

No tak. Zazwyczaj miałam nie odpowiednie związki jak chłopak starszy o 6lat po 3latach zdradził mnie i zrobił dziecko innej kolejny za dużo pił. A on jest taki inny,pomimo tego że miał żonę i zostawiła go,on jest taki uczuciowy i co najlepsze mieszka 200m ode mnie. Chce się ze mną spotkać i porozmawiać o tej sytuacji ale nie mam odwagi narazie na taka rozmowę. Nie wiem co zrobić i co mam mu powiedzieć. Wiem że jest ryzyko wiążąc się z tak starsza osoba dlatego chce rozważyć wszystkie możliwe możliwości i coś postanowić.

Gość Jak on ma kase a ty nie to
zA STARY

Nie znacie a odrazu oceniacie. Skoro komuś bardzo zależy na kimś to wstanie jest zrobić wszystko. Ja mówię że chce rozważyć wszystko i wtedy podjąć jakąś decyzję

Właśnie że kasa tu nie gra roli. Bo ja nie lecę na jego kasę nawet jeśli ma czy też jej nie ma!! Rolę tu grają uczucia jednego i drugiego człowieka,a ty myślisz że kasa bez KASY świat też może być piękny

Zostawiła go ponieważ wyjechała za granicę i nie wróciła. Wszystko mi mówi i mamy tych samych znajomych więc jak on by prawdy nie powiedział to zawsze ktos inny by powiedział jak sytuacja jego wygląda

Facet znalazł młodą laskę, po to, żeby udowodnić swojej byłej żonie o swojej atrakcyjności. Nie pakuj się w ten związek, bo będziesz kiedyś tego żałowała. Nie znasz prawdziwej przyczyny rozpadu jego związku, a jednostronne relacje na ten temat nie wystarczą. Musiałabyś porozmawiać jeszcze na ten temat z jego byłą żoną. Wtedy będziesz miała jasny obraz o uczciwości tego mężczyzny. Czy ten facet ma dzieci z poprzedniego związku? Ile czasu jest po rozstaniu z żoną?

Rób co chcesz, to Twoje życie ale sam fakt, że założyłaś ten post świadczy o tym, że masz wątpliwości. A jak sie ma na początku zwiazki wątpliwości to oznacza, że juć coś tu nie gra. Zmarnujesz sobie życie ze starym dziadem. Każdy wiek ma swoje prawa a takie związki są chore.

Czy ten facet ma rozwód z żoną?

Gość dodam jeszcze
Próbuje cię poderwać na zdechlaka? A ty myślisz, że go uratujesz z depresji? Możesz sobie być jego pocieszycielką, skoro ci to pasuje. Pamiętaj o jednym, zawsze będziesz z nim postępować, jak z jajkiem - ostrożnie żeby skorupka nie pękła. Taki facet wprowadzi cię w swój depresyjny nastrój, który po latach doprowadzi u ciebie do załamania nerwowego. Przy nim nie będziesz rozwijać, tylko ogłupiać. Stracisz swoją radość z życia i szybko się zestarzejesz. Nic dodac nic ujac. Uwazaj dziewczyno. Taka roznica wieku, to juz roznica pokolenia. Inne podejscie do zycia, inne plany, inne wymagania. Jestes pewna ze potrzebujesz drugiego ojca?

Radzę ci porozmawiać z mamą i siostrą na ten temat. Znasz go zaledwie 3 miesiące i wiążesz z nim dalekosiężne plany. Być może twoja mama wie o nim więcej, więc szczera rozmowa z nią może ci wiele wyjaśnić. Ile masz lat?

Gość Panna o Przeczystych Myślach
Jeśli go kochasz, to się nie zastanawiaj, tylko go kochaj. Wiek nie ma żadnego znaczenia.

właśnie ...znasz go 3 miesiące....a może facet chce się zabawic z fajną, młodą laską?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
Jeśli go kochasz, to się nie zastanawiaj, tylko go kochaj. Wiek nie ma żadnego znaczenia." dowcip roku:D

Gdyby chciał się zabawić tylko to by skorzystał z tego z pierwszej lepszej okazji a tak nie jest, Nawet się nie całowaliśmy a zależy mu.

Kotku wolny facet w wieku 39 lat nie szuka stabilizacji. Uwierz.....on chce się wyszumieć, poużywać a stabilizacji poszuka przed 50 :)

Nie zależy....to cwana bestia, zna sie na kobietach bo ma swoje lata. Wie jak Cię omamić. Marnujesz sobie życie. Korzystaj z młodości. za parę lat i faceci w twoim wieku dorównają mu w rozmowie i mądrości życiowej. Zmykaj od niego czym prędzej.

Gość Panna o Przeczystych Myślach
Kochaj i już. Miłość jest wartością samą w sobie. Nawet, jeśli masz przez nią cierpieć, to warto.