Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisek polny

czy mam mu wierzyc

Polecane posty

Gość lisek polny

bylam z facetem 3 lata w zasadzie nadal jestem. Bylismy zareczeni. Jakis rok temu oddalam mu pierscionek ale nadal sie spotykamy. Czasami przegladam jego gg (wole dbac o swoje interesy) wie o tym. Czasem rozmawia ze swoja byla. Raz umawial sie z nia na masarz, powiedzial ze do niczego nie doszlo. Ma tez 'przyjaciolke' ktora jest sama i zaprosila go do siebie w wiadomym celu. On byl na to chetny. I nawet zaczeli sie umawiac przez gg. Ale twierdzi ze to nic takiego i ze przesadzam. Smsuje tez z ciagle z inna kumpela. Czy ja juz zgupialam? Mam mu wierzyc?

Gość hehe, dobre
gdybym wiedział, że grzebiesz mi w GG to takiego kopa w dupę bym zasadził, że musieli by cie z procy karmić, bo inaczej śmiercią głodową byś zdechła

Gość aliicjaaaa
dlaczego oddałaś mu pierścionek? Może on sądzi, że nie traktujesz go poważnie, dlatego szuka przelotnych przygód?

Oddałaś mu pierścionek zaręczynowy i nadal się spotykacie. To Wy jesteście w normalnym związku czy takim bez zobowiązań. Bo z tego co napisałaś wynikło nie chcesz z nim być bo zerwałaś zaręczyny więc on jest jakby wolny. Pogubiliście się chyba obydwoje w Waszych relacjach.