Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdespeerowanaa

denerwuję sobą ludzi ://

Polecane posty

Gość zdespeerowanaa

dziś byłam na pizzy z niedawno poznanym kolegą i przyjaciółką. do przyjaciółki zarywał,a na mnie co chwile patrzył,po czym powiedział 'ale mnie denerwujesz',a ja,że o co mu chodzi,a on,tylko pokazał coś oczami,a ja,że jak mu coś nie pasuje,to niech sobie idzie i poszedł,a przyjaciółce napisał,żeby sie sami spotkali. ogólnie zauważyłam,że w klasie ludzie zaczynają mnie olewać,a ja nie wiem,co we mnie takiego jest,zachowuje sie normalnie i nie widze,co ich denerwuje ...:(

Nie możesz sama ocenic ze zachowujesz sie normalnie, bo nie masz perspektywy. "że jak mu coś nie pasuje,to niech sobie idzie" Zbyt wszystko bierzesz do siebie, za takie pyskowki pewnie ludzie Cie nie lubią. Nikt nie przepada za zarozumialcami :)

Gość zdespeerowanaa
wiem napewno,że coś ich we mnie denerwuje,albo wgl cała ich denerwuje,a nie wiem jak to zmienić,taka jestem :( mam ochote zamknac sie w 4 scianach i nie wychodzic.

Gość zdespeerowanaa
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość zdespeerowanaa
nie jestem zarozumiała, powiedziałam tak,bo sie wkurzyłam, wcześniej normalnie gadaliśmy,a on stwierdził,że go denerwuje. wgl, wiem,że coś jest nie tak,pytałam przyjaciółki co takiego we mnie jest,to powiedziala,ze juz sie przyzwyczaiła,a ja że do czego,a ona 'aa dobra,nie wiem. mam go spytać o co mu chodziło?' ...:(

Gość spark,
hehe 16:44 juz poczatek jak czytalem ze podszyw :D ale slaby jednak...

Gość zdespeerowanaa
nie mam 'ksiezniczkowatego' charakteru, nie jestem chamska dla ludzi,tylko jak ktoś mnie wkurzy,ogolem mam strasznie niska samoocene,wiec po tym juz wgl uwazam sie za smiecia.

Gość zdespeerowanaa
spark, tak kiepsi podszyw, przereklamowany ;)

Gość mloda stara
moze nieswiadomie mierzysz ludzi i wydajesz sie wyniosla a tak na prawde jestes delikatna ,niesmiala najlepiej zebys szczerze pogadała z ta przyjaciolka,a nie z nim dojdziesz do jakis wnioskow i zmienisz sie,innej drogi nie ma

Gość zdespeerowanaa
on przyjaciółce napisał,że już nie chce sie ze mna spotkać,wiec i tak bym z nim nie porozmawiała. denerwuje ich raczej moj sposob bycia,tak mi sie wydaje. a przyjaciolka wie o co chodzi,bo powiedziala,ze sie przyzwyczaila,a potem udawala,ze nie wie o co chodzi..

Gość zdespeerowanaa
przykro mi strasznie,ze taka jestem,traktuje ludzi najlepiej jak potrafię,a wyszło,ze tylko ich denerwuje...

Gość zdespeerowanaa
ich denerwuje

Gość czerwona_porzeczka
Dla mnie ta wypowiedź kolegi: "ale mnie denerwujesz" jest bardzo chamska i nie dziwie się, że powiedziałaś, co powiedziałaś. (zakładam, że wcześniej nie byłaś dla niego niemiła). Gdyby mi ktoś tak ni z tego, ni z owego powiedział, byłoby mi bardzo przykro i wkurzyłabym się i też bym coś niemiłego powiedziała. Wcale nie znaczy to, że jesteś wyniosła i księżniczkowata. To raczej on jest cham i prostak. Ale tak poza tym to faktycznie jesteś może trochę inna i stąd te problemy.

Gość zdespeerowanaa
no właśnie,każdy by sie wkurzyl... a wczesniej dobrze bylo,nawet mu w pewnej sprawie bardzo pomoglam ... ale moze ze mna jest cos nie tak.

Gość siec upadla i dlatego juz nie
skoro przyjaciolka jest twoja przyjaciolka, to zapytaj jej wprost.

Gość zdespeerowanaa
zapytałam,ale nie chce mi powiedzieć. może robie głupie miny,czy cos w tym stylu,nie wiem..jest moja przyjaciolka i nigdy sie na niej nie zawiodlam,nie wiem o co kaman..

Gość zdespeerowanaa
da sie zmienić?;(

Gość siec upadla i dlatego juz nie
czyli to nie jest twoja przyjaciolka, skoro nie jest z toba szczera

Gość Wedlug mnie to wyglada tak
Jego wypowiedz byla chamska a nie twoja, wiec nie masz sie czym przejmowac ;) Moze chcial sie spotkac tylko z twoja przyjaciolka? Ta wziela cie za przyzwoitke :) Jak sie chce isc na randke to sie umawia z jedna dziewczyna :)

Gość MAGDA ............
Tak denerwujesz mnie ,nas 😠 już nie jęcz spadaj ........

Gość MAGDA.........
Sram sobie do ryja

Gość zdespeerowanaa
a jak miałam zareagować na to,no ludzie. dało się,ale gorzej.. mhm, a przyjaciolka nie wiem,czemu nie chce powiedziec,pogadam z nia jutro. chodz tak naprawde najgorszy wrog powie prawde. :) to było tak chamskie,że dobrze,że sobie poszedł..i na koniec dodal 'bedziesz jeszcze czegos chciala'..jaaa.

Gość zdespeerowanaa
a on właśnie wygląda na takiego chama, mozna by sie bylo tego po nim spodziewac. widze,ze nie tylko na kafe sa wredni ludzie,dziekuje. :)

chciał ci zakomunikować abyś ich opuściłą bo zaczynała się akcja a ty tylko im przeszkadzałaś

Gość zdespeerowanaa
to on sie wpieprzył,bo my poszłyśmy na ta pizze,a on niespodziewanie doszedł,dowalił mi i poszedł.

Gość zdespeerowanaa
prędzej,czy później ją wychuja,bo to typ takiego chama,który leci tylko na 'arbuzy' ;)

Gość korrrrnelkaaa
Wiesz co, nie przejmuj się typem. Takich ludzi trzeba po prostu olac, bo to zwyczajne scierwo. Jeżeli chłopak byłby mądry to nawet jakbys nie wiadomo jak go wkurzała (tzn. Twoj charakter) to nie powiedział, by Ci tego wprost, a zwłaszcza, że jak przed chwilą napisałas, że niedawno się poznaliscie, więc nie zna raczej Twojego charakteru. Nie przejmuj się. Btw. Za bardzo się przejmujesz opinią innych ludzi i byc może dlatego ich to denerwuje, za bardzo starasz się im przypodobac i może nie zachowujesz się naturalnie.

Gość zdespeerowanaa
wiem,wiem,ale to i tak przykre coś takiego usłyszeć.. nawet go lubiałam, dałam mu rade,dzięki której udało mu się poderwać laskę,a on tak sie odpłacił.. może i masz rację, staram się,aby zrobić jak najlepsze wrażenie i może nie wygląda to naturalnie,ale taka juz jestem..za łatwo ufam ludziom i za szybko sie przywiazuje..

Gość zdespeerowanaa
ehh