Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_prostu_facet

Czy są tu kobiety, które rozumieją, że Euro 2012 jest dla faceta ważne?

Polecane posty

Gość po_prostu_facet

Bo z moją już mam problemy, już jest fochanie i głupie humory. Czekałem na taki turniej całe życie, a ona nie pozwoli mi go spokojnie obejrzeć. W dodatku mieszkam w w Wawie, dużo się będzie tutaj działo, no i chcę to po prostu przeżyć w męskim gronie. Wszystkie takie wredne jesteście dla swoich facetów?

Gość prawik 63
chuj w dupe smudzie oby przegrał wszystkie macze i poszedł w chuj

Gość dsasas
i tak Polska nie wyjdzie z grupy . 62 miejsce na na swiecie w rankingu fifa

Gość po_prostu_facet
No to gratulacje dla Twojego faceta. Moja nienawidzi piłki nożnej.

Gość Tępiciel głupoty
Smutne jest to , co piszesz . Brak zrozumienia ; Kichaj na focha , zaszalej na Euro .

Gość aqwsde
rozumiem, że jest ważne co nie zmienia faktu że mnie to wkurwia :D

Gość po_prostu_facet
Problem jest taki, że mieszkamy razem i ona znieść nie będzie mogła, że zamiast się nią zajmować, to ja będę wieczorami mecze oglądał. W dodatku wymyśliła sobie, że będę oglądał mecze na komputerze w marnej jakości, bo telewizor będzie na ten czas dla niej. Ale do strefy kibica oczywiście nie jeden raz z kumplem zawitam :)

Gość sialalalala.,.
mi zona zakipiła terminarz, i zorganizowała wypad na pierwszy meczyk do znajomych

Gość koroseria 25
ja nie lubię piłki ale jako kobieta rozumiem mojego męża, ma labę na całe euro, tylko na lewo ma nie chodzić

Gość my name is angeline
uwierzysz, że mój facet nie lubi piłki nożnej? Jestem fanką Chelsea, ile było kłótni w trakcie LM. Na euro też mi już zapowiedział, że po żadnych strefach kibica ze mną latać nie będzie. Mało tego, udało mi się załatwić od znajomego bilety na mecz Polska- Grecja, ale też nie jedziemy, bo mój facet nie chce, nie lubi, bo na pewno zły sektor, bo drą mordy, itd...

co za królewna ci się trafiła :/ ja piłki nie lubię, za to lubię swojego męża :) przecież taka impreza to jest mega wydarzenie

Gość my name is angeline
królewna to mało powiedziane, ale muszę przyznać, że kiedyś był inny ;) bardzo chętnie mogę Twojego wziąć :) Ja tam swojego faceta też lubię, ale żeby piłki nożnej nie lubić? Toż to skandal, jakiś wybrakowany model mi się trafił najwidoczniej :)

Gość Darecki32
Chłopie rozumiem Twój ból. Moja żonka też nie znosi piłki, na szczęście wzięła urlop i na pierwszy tydzień euro wyjeżdża z naszym synkiem do teściowej do innego miasta. Jestem niezmiernie szczęśliwy. Jeszcze jutro kupię jej jakiegoś kwiatka, zrobię kolację, zapewnię bzykanko i powinno być dobrze :)

Gość fanka futbolu
współczuje Ci baby..... ja uwielbiam PN i juz sie nie moge doczekać Euro:) szkoda,że nie bede w Polsce, ale do ogladania meczy mam wszystko co potrzebne: strój kibica, fullllllllllll piwa i faceta,który jest fanem takim jak ja:)

Gość madrypoprzedszkoda
angeline skad jestes? ja bardzo chetnie za ta twoje pizde pojde z toba gdyby moja kobieta zalatwila bilety na euro i jeszcze chciala tam pojsc ze mna to ozenilbym sie z nia!!!!! angeline a wy juz po slubi czy estes ze swoja krolewna w stalym zwiazku na razie?

ta, ja tez sie ciesze na Ełro,mooże jakiegoś niemca albo brytola wyrwę :classic_cool: i nie musze udawać wielkiej fanki;) powiedz swojej kobiecie,żeby poszła sie zabawić w towarzystwie miłych przyjezdznych a na pewno sie ucieszy =i dla niej euro 2012 też bedzie wazne:)

Gość fanka futbolu
Pani Czkawka ta, ja tez sie ciesze na Ełro,mooże jakiegoś niemca albo brytola wyrwę i nie musze udawać wielkiej fanki a niby kto udaje?

Gość Taaakkkkk
Ha, sama się nie mogę doczekac, to raczej mój mąż zapalonym kibicem nie jest a ja owszem! CZekam na pierwszy mecz!!!! I raczej mąż mi bd robił wyrzuty, że mecz oglądam zamiast z nim siedziec..

Gość fanka futbolu
ogladam mecze z zapartym tchem, jestem prawdziwa fanka,wiem co to pułapka offside'owa a wszystko po to by C.Ronaldo został moim męzem :classic_cool:

Gość fanka futbolu
heh wiecie co, mam już symbol euro (te kwiatki) wycięte na włosach łonowych:) super to wyglada ;)

Gość fanka futbolu
wkładam sobie pilkę do piczy

Gość fanka futbolu
targam futro pod trenera naszej reprezentacji, gdy on gwizda to swędzi mnie pi...

Gość fanka futbolu
spadaj podszywie,bo nawet zabawny nie jesteś:O

Gość fanka futbolu
każdy facet chciałby mieć kobietę taką jak ja, ale jestem tylko jedna, kocham tylko jednego, mimo że on nie lubi piłki nożnej to jednak zarabia 8tysięcy

Gość karolina@21
I ja kocham piłkę nożną! :-D Niestety ten, który do mnie podbijał stwierdził, że go piłka nożna nie interesuje w ogóle, więc mu podziękowałam za współpracę :-)