Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_prostu_facet

Czy są tu kobiety, które rozumieją, że Euro 2012 jest dla faceta ważne?

Polecane posty

Gość idealniegladka
ja tez lubie pilke i te emocje podczas ogladania meczow... bezcenne. za to moj facet nie bardzo, oglada bo oglada ale z malym zaangazowaniem. niestety :/

Gość Rozumiem oczywiście
zlewam euro, choć rozumiem rangę imprezy. Nie chcę oglądać szczególnie meczów Polski, bo nie chcę widzieć jak zawsze wcierają nas w murawę (przeżywam to zawsze ciężko, mimo wszystko). Mąż może sobie oczywiście oglądać ile wlezie, fochy w takiej sytuacji to oznaka egozimu i wredoty, radzę - ustaw babę.

Gość sam piszesz o sobie ze
jesteś facetem. Więc skoro nim jesteś to weź załatw sprawę po męsku i powiedz swojej kobiecie, ze dla ciebie Euro jest ważne i masz w dupie jej fochy. A jak będzie coś plumakć, ze Euro jest ważniejsze od niej albo inne dyrdymały to jej powiedz, ze jest w błędzie i jakby cie kochała to by nie robiła problemów, ze ty chcesz kilka meczy obejrzeć. Nie bądź cieciem.

Gość karolina@21
Desperatka1989 Strefa kibica - miejsce, gdzie ustawiony jest telebim, by kibice, którzy nie mają biletu na mecz mogli się spotkać i razem go obejrzeć. Są utworzone w miastach - organizatorach Euro :-)

ja uwielbiam ogladac mecze i nie rozumiem tego ze ktos nie lubi... a co gorsza tej Twojej laski, straszna ksiezniczka.. nie bedziesz sie nia zajmowac a meczami - hahaha :) smieszne doprawdy ja bede ogladac mecz w jakims barze w niemczech ze swoim narzeczonym (niemcem) i bedziemy kibicowac Polsce! musze sobie jakis szalik jeszcze sprawic i bedzie super, nie moge sie doczekac ! :D

Gość my name is angeline
madrypoprzedszkoda, jestem z Wielkopolski, ale tak bardziej na północ :P jesteśmy w związku, jakieś tam plany są, ale ostatnio co raz mi do nich dalej niż bliżej :/ ale mogę Ciebie wziąć i faceta Ciburaszki też :)

Ja co prawda pilki nie ogladam ale bede z mezem przy piwku kibicowac Niemca i Polsce i ogladac wazniejsze mecze.

Gość Eurokokogoko
Sama bede ogladac mecze mecze mecze ze znajomymi,ale jakbym miala faceta i by podczvas euro zapomnial o moim istnieniu to bym sie wkurzyla.bo ja sama potrafie tak,ze jak nawet jestesm zajeta to jak mi zalezy to znajde czas dla drugiej osoby

Gość madrypoprzedszkoda
angeline co tak dlugo? krolewna z pracy wrocila i musialas obiad podac? polnoc tzn gdzie konkretnie? ja jestem z poludnia wielkopolski ;p

Gość Eurokokogoko
I wychodze z zalozenia ze jesli ja to potrafie to gdyby drugiej osobie zalezalo i tylko by chciala znalazlaby czas dla mnie,nawet chwilke;)milego ogladania meczow...

Gość my name is angeline
królewna nie pracuje, jeszcze studiujemy w Poznaniu ;) wrócił umęczony do domu, bo ojcu w czymś tam pomagał. hmm, nazwa miasteczka i tak pewnie za wiele Ci nie powie, więc napiszę tylko, że okolice Piły :) ale wciąż mam nadzieję, że namówię moją królewnę na ten mecz i pójdzie ze mną..

Gość madrypoprzedszkoda
co studiujesz a co studiuje twoj facetełe? eee a ja kalisz to troche daleko i gdyby jednak nie chcial pojsc to ja bardzo chetnie do tego poznania sie wybiore hehe studiujecie w poznaniu a pochodzicie z tych okolic pily dobrze rozumiem?

W pt z koleżankami z pracy i kilkoma kolegami idziemy do strefy oglądać mecze. Nie oglądam meczów regularnie, ale takie wydarzenie jest bardzo emocjonujące i chcę w tym uczestniczyć. Uwielbiam Galatasaray;) MISTRZ 2012:D Dziwna ta Twoja laska ....

Gość my name is angeline
ja inżynierię bezpieczeństwa, on urbanistykę :) tak, ale teraz więcej czasu przebywamy oczywiście w Poznaniu :) okej, jeśli go nie namówię biorę Ciebie, ale też coś o sobie może powiedz, bo ja tu Ci zaraz cały swój życiorys napiszę, a o Tobie nic nie wiem :P

Gość lalalalanananana
jestem kobieta, dla mnie EURO jest bardzo wazne, sama bede ogladala :) juz nie moge sie doczekac :)

Gość yjy
wiesz czemu Twoja baba się focha? bo domyśla się, że na czas euro zapomnisz o jej istnieniu :) sporo babek ogólnie nie lubi męskich wyjść bo nie wie co facetom przyjdzie do głowy :) co zrobić żebyś mógł w spokoju wyjść na mecz? powiedz gdzie idziecie, o której wrócisz (z marginesem, na wypadek gdyby się przeciągnęło :P ), z kim idziesz. bądź dla niej miły niech to nie będzie, że teraz przez miesiąc codziennie tylko mecz i mecz... pamiętaj też o niej, poprzytulajcie się, zrób jakiś miły wieczór. może podsuń jej pomysł żeby ona w tym czasie zaprosiła koleżanki na winko?:) sama jestem kobietą i często focham się na mojego (jak np. kupi jakiś nowy sprzęt i jest nim pochłonięty 24 na dobę). a tymczasem tak niewiele wystarczy żeby focha uniknąć :)

Gość madrypoprzedszkoda
ja? smieszny niby student jednego z najglupszych kierunkow studiuje awf. po prostu olalem szkole srednia i nigdzie indziej by mnie nie przyjeli a moja pasja zawsze byla fizyka. ty chyba tez musisz byc dobra z fizyki skoro inzynierem bedziesz :) jestes z nim szczesliwa?

Gość Lizardbabe
Kto bedzie gosciem strefy kibica w Poznaniu?? Chcemy z kolezanka obejrzec tam pare spotkan, moze jeszcze jakies babki by dolaczyly?:P

my name is angeline eh mój mąż też inżynier :) kurcze człowiek się zagapił już bilety na mecz obiecane :(

Gość my name is angeline
czyli ten AWF to taki z braku laku? Czy będziesz nauczycielem z powołaniem? :) fizykę lubię bardzo i geografię. nie wiem... jak się poznaliśmy, byłam jeszcze w LO, wiadomo imprezy, chlanie, ale nigdy nie miałam problemów ze szkołą, nauką, wszystko przychodziło mi wręcz łatwo, a on od zawsze ułożony, odpowiedzialny, próbujący wszystko przewidzieć. baaardzo się różnimy. Często się kłócimy, najczęściej o takie naprawdę błahe sprawy. Ostatnio coraz częściej zastanawiam się czy będziemy szczęśliwy, nie tylko ja, ale też i on ... może za bardzo się różnimy? nie rozumiemy się kompletnie i czasem po prostu mi przykro, że tak jest. Nawet nie mam komu się wyżalić, wygadać, czuć w tym związku samotność. Najwięcej dała mi do myślenia sytuacja sprzed hmmm. paru miesięcy, podejrzewałam, że jestem w ciąży, typowe objawy, brak miesiączki, kiedy mu o swoich obawach powiedziałam, on na to, że jeszcze nie jest gotowy na bycie ojcem, żebym się nie zdziwiła jeśli on nie podoła temu wyzwaniu i wyszedł.. wrócił, a właściwie przynieśli go kumple o 4 nad ranem wiadomo w jakim stanie.. te słowa mnie zabolały, bo przecież związek polega na wspieraniu się, pomaganiu, a nie uciekaniu przy pierwszym lepszym problemie..

Gość my name is angeline
ciburaszka to wpadaj do Poznania z mężem :D coś z tymi biletami wymyślimy, jakoś się dogadamy, a potem jakiś shopping :)

Gość madrypoprzedszkoda
angeline przepraszam ze to powiem ale twoj facet to naprawde pizda pomijajac juz to ze meczow nie lubi moge sie tylko domyslac jak sie poczulas ale w ciazy ostatecznie nie jestes? chcialbym byc trenerem ale okaze sie jak bedzie widzisz on pewnie taki spokojny opanowany a ty widze ze szalona odwazna niby przeciwienstwa sie przyciagaja ale zobacz jesli czujesz ze cos jest nie tak moze warto to skonczyc teraz poki jeszcze sie nie oswiadczyl nie wzieliscie slubu uciekaj od niego dziewczyno!!! marnujesz sie ale kurde dziewczyna fanka chelsea lubiaca ogladac mecze przyszla pani inzynier no skarb nie kobieta :)

mnie osobiście piłka nożna i euro za bardzo nie interesują, ale mojego faceta bardzo. nie mam nic przeciwko żeby się wyładował z chłopakami przy piwie. tylko ciekawa jestem co on wykombinuje bo w sobote mam urodziny i czy chociaż nie zapomni mi życzeń złożyć... no zobaczymy

Gość my name is angeline
nie, nie jestem :) okazało się, że byłam osłabiona, dużo stresu itd.. ale ta sytuacja wiele mi uświadomiła niestety. wiem już, że nie mogę na nim polegać tak w 100 % i to jest smutne. Planować życie z kimś, na kim już się tak bardzo zawiodłam, ale jeszcze młoda jestem, na razie moim celem jest skończenie studiów, najpierw inż, magisterka, a potem zobaczymy :)

:) haha no powoli muszę się pakować bo my spod granicy czeskiej więc długa droga do Poznania :) a sytuacja ciążowa hmm... spanikował, ale to jeszcze nic nie znaczy. My sto lat temu też mieliśmy obawy o ciążę. Przy mnie mój udawał że niby spoko twardziel damy radę, a potem się śmiałam razem z jego kumplem bo opowiadał mi jaki mój był przerażony i załamany :D To że tak w pierwszej chwili zareagował wcale nie znaczy że by cię zostawił na lodzie. Faceci tak czasem wymiękają w stresie, no cóż słaba płeć :D

Gość dość już o tym.
A ja wcześniej cieszyłam sie na to Euro a teraz nie moge już patrzeć na gazety w których o tym piszą,na reklamy,rzygać mi sie chce jak wszędzie widze EURO i wszędzie o tym słyszę,zasrany piłkoszał...ale bardziej niż rzygać chce mi sie płakać jak widzę radość oczekujących ludzi,gigantyczne kolejki po bilety,czuje bezradność i bezsilność że mimo że na 98 % wiem dlaczego i po co to wszystko to nie potrafie tak naprawde nikogo przed tym ostrzec,jestem tylko szarą nic nie znaczącą istotą a wysoko postawieni mogą mi sie śmiać w twarz...to być może ostatnie dni pozornej beztroski której w dodatku nie potrafie dobrze wykorzystać bo katastrofy śnią mi sie po nocach,a uciec przed euro nie ma dokąd,bo wszędzie o tym trąbią i śmierć wielu ludzi jest nieunikniona.Szkoda mi Was,że o tym tak beztrosko piszecie,żal że część z was mieszka blisko stadionu,żal mi Cie autorze,chociaż wiem że raczej uznacie mój post za bezsensowny,zbagatelizujecie to,a mnie uznacie za wariatkę już mam dosć przekonywania nawet tutaj,to spróbuję : APELUJE DO WAS UCIEKAJCIE PRZED EURO,WYJEDŹCIE Z WARSZAWY,NIE JEDŹCIE W JEJ OKOLICE BO WARSZAWA ZNIKNIE,TO BĘDZIE JEJ KONIEC. Ja to wiem bo wierze w swoje sny szczególnie po tym co odkryłam gdy zaczęłam szukać o tym euro i o 3 wojnie światowej..o iluminatach...niestety jest wiele przesłanek,nawet w mediach pojawiają się ostrzeżenia,to układa sie w logiczną całość,w moją głowę nie wejdziecie,ale poszukajcie o tym jak zależy wam na życiu,ale nie cieszcie sie przedwcześnie,nie warto ryzykować życia dla rozrywki. Tak masowa impreza to idealny cel by zrealizować zamach i obwinić za to Iran..

Gość dfefefg
ja rozumiem, nigdy nie kazalabym afcfetowi zrezygnowac z euro zreszta to euro mnie sama podnieca chociaz fanka futbolu nie jestesm;)

Gość madrypoprzedszkoda
takie sytuacje pokazuja kto jaki jest naprawde na kogo mozesz liczyc a moja milosc mnie zdradzala ja na studiach dorabialem na budowach itd gdzie sie da tylko po to zeby mieszkanie kupic i zeby sie przeprowadzila do mnie a ona bzykala sie ze swoim instruktorem od prawka niezly numer od tego czasu mam uprzedzenia do kobiet i stwierdzilem ze narazie bede sam a wracajac do ciebie masz cale zycie przed soba bedziesz wyksztalcona kobieta caly swiat przed toba zostaw krolewne i rob to co naprawde chcesz robic zyj tak jak chcesz a nie tak jak chce krolewna jedz na ten mecz! chcesz to jedz! chcesz idz na ta strefe kibica idz! chcesz isc sie schlac z okazji euro schlej sie! nie ma sensu ograniczac sie dla niego, uwierz

Gość dość już o tym.
ja nawet bilety próbowałam zdobyć,jak dobrze że mi sie jednak nie udało..a może źle bo mogłabym ten bilet podrzeć i przynajmniej jedna osoba nie mogłaby go zdobyć. naiwnie sie łudzę że to nie tak,że sie myle ale wiem że ja tylko sie łudzę,a prawda jest brutalna.

Gość my name is angeline
ciburaszka to zapraszam! mieszkanko mamy małe, ale zawsze miejsce dla gości się znajdzie ;) to rzeczywiście sporo macie do tego Poznania, ale okazja naprawdę dobra! tak, wiem, że faceci tak reagują, ale jak miałam potraktować jego słowa, cytuję "nie jestem jeszcze gotowy, żeby być ojcem, nie zdziw się, jeśli nie podołam temu wyzwaniu" czyli to tak, jakby on od razu zapowiadał kapitulację i się poddał. było mi przykro, bo zostawił mnie samą w domu, a ja zamartwiałam się jak sobie teraz damy radę, z kasą u nas super nie jest (wiadomo studenci), co z moimi studiami i jeszcze martwiłam się o niego, gdzie jest, co robi (telefon oczywiście wyłączony, a jakże!). nie spałam całą noc, bo czekałam aż wróci i czy w ogóle wróci.. poza tym ja w tym związku cały czas jestem ograniczana, chciałam bardzo na tym meczu być, ale on pójść nie chce, z jego kumplem też pójść nie mogę..