Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_prostu_facet

Czy są tu kobiety, które rozumieją, że Euro 2012 jest dla faceta ważne?

Polecane posty

Gość dość już o tym.
staram sie o tym nie myśleć ale jak widać nie mogę bo gdzie sie nie obejrze tam EURO,wielka sensacja,wielkie,"fantastyczne" wydarzenie...ludzie naprawde uważajcie na siebie,zajmijcie sie lepiej czymś innymjeśli życie Wam miłe!

Gość my name is angeline
madrypoprzedszkoda - przykro mi, ale nie wszystko baby takie są, uwierz :) nie można tak uogólniać. fajnie by było, gdybyście wpadli do tego Poznania! Ty, ciburaszka ze swoim mężem :) jakby co, ja gwarantuję Wam nocleg :P

Gość madrypoprzedszkoda
nie glupi pomysl trzeba to przemyslec chociaz wynik meczu polska grecja wydaje sie byc z gory przesadzony :P

Gość my name is angeline
czyli spotykamy się w Poznaniu ;) a potem razem na mecz do Warszawki.

Gość dość już o tym.
Gość mona lisa1987
Mój mąż oprócz tego, że praktycznie codziennie ogląda jakiś mecz w telewzji, to na otwarcie wziął w pracy urlop. Ja fanką piłki nie jestem, ale toleruje to gdyż jest to jego największa pasja w życiu;Football i jeszcze raz football. Meczu otwarcia nie pooglądam bo pracuje, ale reszte w miarę mozliwości jak najbardziej.

Gość MEN strooatzja
Tylko pedały jebane interesują się tego typu sportami. Oglądatz jak imbetzyle nasterydowane ganiają za piłką. Kurva debile.

a ja znam ten ból co ma autor z kobietą, też tak kiedyś miałem, że jak był mecz w tv albo cos to tylko trucie zadka że wciąż jakiś mecz, a to LM a to liga bo Lech gra, ale jak ona wciąż swoje seriale oglądała to ok było :O ale teraz brak baby - brak problemu :D chociaż jakaś fajna kibicka by się przydała :classic_cool:

Gość Blueberry13
Ja to rozumiem czysto i wyraźnie, mam 2 braci, ojca. Nie mam faceta. A szkoda, miałby ze mna raj na ziemi. Jeszcze moglby kumpli przyprowadzic i ogladac z nimi, albo po prostu z nimi wyjsc

ja sie bardziej ekscytuje pilka niz moj facet :D nie mam zamiaru opuscic ani jednego meczu, niee nieee nieee

Gość Radek100200
Gej i po temacie !!