Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będeświadkowawpieknejsukni

Mam trzy tygodnie!!!!

Polecane posty

Cześć, tak jak w temacie mam trzy tygodnie na zrzucenie jak największej ilości kilogramów. Więc, kiedyś bardzo dawno temu w Paryżu kupiłam piękną sukienkę, byłam w niej na weselu w zeszłym roku i wszyscy byli wprost zachwyceni a najbardziej ja. Czułam się kobieco i bardzo atrakcyjnie. Kiedy wczoraj ją przymierzyłam odkryłam, ze jest na mnie za mała. 30 czerwca jadę w góry do mojej siostry na wesele gdzie jestem świadkiem i bardzo zależy mi na tym aby ubrać tą sukienkę. Zaraz pewnie pojawią się komentarze o tym, że powinnam ją powiększyć ale problem jest taki, że nie ma możliwości. Rozpoczęłam dietę DZISIAJ i liczę na jak największe efekty chodzi mi głównie o dolne partie ciała, ale głupia nie jestem i wiem, ze z problematycznych partii spada najwolniej.Niestety. Moja dieta jest raczej rygorystyczna ale zdrowa bo opiera się na warzywach, białku i dobrych węglowodanach w bardzo małej ilości. Włączam też ruch - mam na myśli rower stacjonarny i bieganie ok 30 min dziennie CODZIENNIE dodatkowo znalazłam w szafie opakowanie tabletek Therm Line i zażywam je od dzisiaj. Naprawdę zależy mi na tym aby zrzucić te nadprogramowe kilogramy i poczuć się dobrze w swoim ciele w sukience, która moim zdaniem jest piękna i idealna na tą jak ważną okazję. Proszę o rady i wsparcie. Pozdrawiam wszystkich odchudzających i tym którzy zrzucili gratuluję spadków.

up :)

Gość chuja schudniesz
nie zasmiecaj forum idiotko

Czy Ty się dobrze czujesz? Nie - lepiej setny post o dukanie i innych gownach !! albo o glodowkach. Daj spokoj ! Mam problem to pisze! po to jest forum.!

a o weselu siostry pewnie dowiedziałaś się kilka godzin temu tak ? 3 tygodnie przed ślubem Ci się przypomniało, że trzeba się w lustrze przejrzeć ? masz Ty rozum ?

hehe kochane musze zrzucic ok 4 kilogramow wiec nie przesadzajmy czy ja w lustro patrzylam!! a o tym ze bede swiadkiem moja droga dowiedzialam sie dwa miesiace temu ale nie przymierzam od miesiaca sukienki czy mi pasuje..... nie przesadzaj!!

dziekuje i pozdrawiam.:)

mysle ze waga 58 kg na 173 nie jest az taka zla... :) czesc:)

no skoro wczesniej moja waga pokazywala 52 kg to dziwne nie jest :) ...oj dziewczyny.... :)

buahaha :d ciekawe ile Ty wazysz damo :D:D:D pozdrowienia :) ale spoko zaraz wejde na Twoje posty moze one mi podpowiedza cos :)

piczkaaaxxxxxxxxxx czego chcesz banie ? ja się spotykałam kiedyś z takim co seplenił nie przeszkadzało mi to bo był zayebistym ciaskiem esencja zayebistości okraszona ponadprzeciętnością hehe

ja ważę dokładnie tyle ile Ty przed rokiem z tym, że mam o 1 cm mniej od Ciebie więc mówię Ci to bo jesteś zwyczajnie głupia, że przymierzasz kieckę na wesele 3 tygodnie przed tym wydarzeniem jak pisałaś Twoja dieta jest rygorystyczna i nawet jak wbijesz się w kiecę to i tak Ci wrócą kg kochana 🖐️

ale sie zlozylo widzisz !!:D:D:D

Gość pytanie nr 1
powodzenia, 4kg to schudniesz na minimalnej 5dniowej glodowce, ale do tego trzeba sie przygotowac. Moze 3 tyg tylko na warzywach i owocach (tzn grejfruty i jablka 1 dziennie). Do tego soki warzywne, owocowe. Taka dieta oczyszczajaca sprawi, ze bedziesz miala rowniez piekna i swieza cere i wlosy, mniej kilo, zejdzie woda i obrzmienia i bedziesz tryskac energia, Zycze wspanialej zabawy:)

Gość pytanie nr 1
oczywiscie jablko tylko raz dziennie, grejfruty i warzywa do woli (poza ziemniakami i staraczkowymi) Warzywa goto wane lub surowe, zadnych smazonych i panierek. Dieta Ewy dabrowskiej jest swietna, ona zaleca 6tyg, ale 3tyg na 4kg i poprawienie samopoczucia to tez lepsze niz nic. Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Gość pytanie nr 1
Moje drogie 2-4kg to nie tak duzo, u mnie waga przed miesiaczka jest zawsze 3kg do przodu, to woda. W dopasowanej sukience te 4kg odczujesz, ale to nie tragedia, zgubisz szybko:) Nie sluchaj nie zyczliwych, mysl pozytywnie

nie wiem, czy jest ta zdrowo dla organizmu chudnac 4 kg w 3 tyg. Ja tez chce tyle zrzucic ale mam 2 miesiace

Gość pytanie nr 1
ciacho 1kg-2kg tygodniowo to jest zdrowo, oczywiscie na poczatku szybciej sie gubi kilogramy. Najlepiej dodac 40min-1h szybkich marszobiegow co 2 dzien. Masaze i naprzemienne prysznice zimna i ciepla woda tez swietnie popraweiaja ukrwienie skory. 4kg to naprawde nie tragedia, powodzenia:--)