Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .kamiliaa

Moja koleżanka na mnie napadła!! co zrobić?

Polecane posty

Gość .kamiliaa

mam w klasie taka dziewczyne co w szkole jest dobrą uczennicą, no poza tym że nosi koszulki metaliki, skórzane kurtki i glany ale poza szkołą jest chuliganką, no i pół godziny temu spotkalam ją koło Biedronki, stała tam z jakimiś panczurami i metalami i piła z nimi jakie tanie jabole no i jak mnie zobaczyła to podbiegła do mnie pijana jak dzika świnia dmuchnela mi dymem z papierosa w twarz i powiedziała "Kamila dawaj 5 zł w szkole ci oddam" a ja jej mówie że nie mam mowy a ona "Kurwa dawaj! żydówa jebana kasą sie ze mną nie podzieli! 5 zł to na 3 piwa nam starczy dawaj" no i przez fakt ze bałam sie tych panczurów starych co z nią byli to jej dałam całam kase jaką miałam 6,50 zł no i ona sie jeszcze drwiąco ze mnie smiała z tymi pancurami zanim odeszłam. No i kto mi teraz uwierzy że ona mnie okradła jak to dobra uczennica jest!! Ona ma już w marcu 18 lat ukończone więc może isc do więzienia, ale ze względu na to ze jest dobra uczennicą to chyba nikt mi nie uwierzy! Nie wiem co mam zrobić, pomóżcie jakos!

Gość .kamiliaa
cholera jasna w szoku jestem! nie wiem co zrobić, strasznie jestem wkurzona na ta dziwkę.

Gość .kamiliaa
do was sie zwrócić w jakims problemie to jest jak krzyczec w prózni..

Gość .kamiliaa
dobra, jak nie, to nie.