Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana nastolatka

Niechciane dziecko

Polecane posty

Gość Załamana nastolatka

Witam was miesiąc temu urodziłam dziecko (córeczkę) rodzice każą mi się nią ciągle zajmować :( nie mam czasu na nic mam dość tego dziecka ja jej chyba nie kocham, mam tylko 15 lat a nie mogę iść na żadna imprezę :-( mam dość jej płaczu, pieluch a piersi mnie bolą jak ch.j :-( płakać mi się chce jak namówić rodziców żeby dali mi trochę luzu ?

Gość damon23
0/10

teraz chcesz troche luzu? Chyba wcześniej go miałaś za dużo skoro już dziecko bawisz, zajmuj się nią przecież chciałaś być dorosła :) A tatuś to co ? uciekł ;p

Gość golddigger;)
dzidzius to ogromna odpowiedzialnosc..... Ty jeszcze sama nie zdazylas dorosnac...ale to zrozumiale kiedy ma sie zaledwie 15 lat :) z tego co piszesz wnioskuje, ze mieszkasz z rodzicami i pomagaja Ci w wychowywaniu coreczki tak ? Jesli teraz Cie krootko trzymaja jestem pewna, ze tylko dlatego,ze staraja sie pomoc Ci i pokazac na czym polega maciezynstwo.... staraj sie przykladaj...a na pewno z czasem sami beda Cie chetnie wyreczac w obowiazkach ...zobaczysz! na pewno mocno Cie kochaja i Twoja corcie tez ! tylko pamietaj by doceniac ich pomoc i troske! samo toz e Cie wciaz utzrymuja to bardzo wiele!!1 mnustwo innych dziewczyn nie mialo tyle szczescia! to ze masz taka rodzine i zdrowa(mam nadzieje) corcie to wielkie szczescie! nie zapominaj o tym :)

Gość sderrrrrrrrrrrrrr
skoro byla na tyle dorosla by sie pieprzyc to znaczy ze ejst na tyle dorosla by zajmowac sie dzieckiem

Gość soft.cream20
Ty, nade mna, co to jest MNUSTWO?

Gość Załamana nastolatka
Chłopak też pomaga ale większość czasu jest zagranicą zarabia na dziecko . Rodzice pomagają i to bardzo ale aż płakać mi się ciągle chce jak muszę ja pilnować:( nie mam tego instynktu i ja jej nie kocham

Gość soft.cream20
wg mnie, to prowokejszyn

Gość kjcvkmvl
jesli chlopak zarabia za granica musi byc pelnoletni. Jesli zapolodnilby sie przed twoim 15 rokiem zycia bylby wg prawa pedofilem i siedzial w wiezieniu. prowokacja

Gość Załamana nastolatka
On ma 17 lat pracuje u wujka i nie siedzi w więzieniu kocham go i niechciała bym żeby poszedł siedzieć