Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tototootooooo

Jestem przerażona tym co dzieję się z ludźmi. Boje sie :(

Polecane posty

Gość co tototootooooo

dzis widzialam dwóch 11-13 latków na skuterach, jeden z nich wyrosniety jak dorosly, na stacji beznynowej teksty: Eee kurwa masz moj portfel? Ja pierdole zajebal mi ktos ! - jakis kolega ich szedł i tak do niego : Cwelu !! chodz tu, jest Pawel w domu? :O a wczoraj na moim osiedlu podobne małoalty z papierosami w ustach , gęby młodych bandziorów :O Miesiąc temu uslyszalam od sąsiadki ze w jej szkole ( chodzi do podstawówki 6 klasa) , dziewczyny zrobiły ''solówe'' - 3 gówniary pobily rowiesniczke bo nie chciala im pozyczyc telefonu by pograc :O i ci ludzie beda kiedys kierowcami, kierownikami, nauczycielami, politykami jestem załamana :(

Gość no chyba nie,
większość takich skończy później w poprawczaku lub więzieniu

Gość buaakzjhahaha
To u mnie w szkole policja złapała czwartoklasistow jak jarali majkę, dzosiaj to normalnie nie wiedziałam czy smiac się, czy płakac

Gość xnxnn
Dzieciaki do wieku 17 lat powinny chodzić w kagańcu

Gość co tototootooooo
w Chorzowie :O ale w innych miastach jest podobnie, miejsce nie jest wazne rodzice najczesciej tacy sami :O

Gość Dumny Wrocławianin
Strzelam, że Łódź lub Białystok :classic_cool:

Gość Dumny Wrocławianin
W Chorzowie nie mówią po śląsku? :D

Gość co tototootooooo
ja nie mowie gwara slaską , pochodze z Łodzi :O

no tak... polska przechodzi przyspieszony kurs euro.... tak na zachodzie by0lo kiklanascie lat temu... teraz to tylko w pewnych dzielnicach... nieprawdaz glixe?

Gość a u mojego dziecka
jest taki bachor co innych kopie po jądrach :-O dodam, ze chodzi o przedszkole :-O normalnie strach się bać!

Gość buh hahahahahha
tak tak, trawnik sąsiada jest zawsze bardziej zielony :D Na tym cudownym Zachodzie młodziez jest zepsuta do szpiku kościu, narkomani, alkholicy, debile szok po prostu. UK i Francja przodują w tworzeniu patologii. Powiem ci, ze mlodziez zawsze byla podobna, teraz jestes starsza i widzisz to z innej pespektywy. Ja mam 25 lat i u mnie tez dziewczyny szarpały sie i bily z innymi, chłopcy (niektorzy) bluzgali bo czuli sie dorosli, za szkolą grupki chodzily palić i pic piwo bo to takie cool i zajebiste.

Gość mieszkasz chyba w jakiś Famili
mieszkasz chyba w jakiś Familikach mam 11 letnią siostrzenice bawi się jeszcze lalkami i klockami lego, przychodzą do niej koleżanki i też się bawią, wychowujesz się w patalogii to tak jest , ja nie znam takich dzieci jak piszesz

zachowania w szkolach.... powinienes to wiedziec z doswiadczenia, bos mlody :D u mnie to jeszcze linijka bili i kary kazali pisac... a to jeszcze przed potopem bylo.....

Gość smiech smiech i smiech
mieszkasz chyba w jakiś Famili - moja kolezanka z dobrej bogatej rodziny zaczęła sie puszczac w wieku 13 lat, robila sex pokazy na Skype za doładowanie. Niczego jej nie brakuje. Teraz ma 16 ,tyle co ja. W mojej szkole problem to tnące się dziewczyny, albo probujące popelnic samobojstwo lub inne nierozumiane przez swiat. Przyjdzie taka patrzy sie w podloge jak najebana czyms

Pelno bylo takich mocnych w gebie w szkole, ale to byly zwykle cioty, co walnelas w brzuch a juz plakali... Oczywiscie, pamietam byly przypadki jak ktos proponowal mi snieg wcisnac w lape, ale bylem madry i tego nie wzialem... Co jeszcze...aaaaaaa Pamietam ze nauczycieli to niezbyt dobrze traktowali, przezwiska lecialy, i tu w Anglii nie mozna bic dzieci, tylko mozesz dac im kare po szkole,zadzwonic do rodzicow, lub wyslac do dyrekora... :(

Gość mieszkasz chyba w jakiś Famili
nie sądzę żeby aż tak jej odbiło na razie to ona śpi z pluszowym misiem , z bratem w jednym pokoju na piętrowym łóżku , więc skype i inne takie nie ma opcji , facebooku miała ale dostała szlaban , bo ktoś jej napisał wulgarny koment więc jej skasowaliśmy, neta owszem ma ale zabezpiocznego i skontrolowanego , małe ma szanse żeby jej odbiło, za miesiać przyjeżza do mnie na cale wakacje ,

Gość KKKKK9777
Pamiętam gdy ja chodziłam do szkoły i dostałam po łapach linijką, nigdy tego nie zapomne :O

Gość fdhsfdghgghf
mieszkasz chyba- z takicj wysrastają najgorsze albo wrecz przeciwnie zahukane w sobie chore psychicznie laski. Ttuaj na kafe juz byla taka, rodzice ją kontrolowali, mowili co mają robic. Dziewczyna jedzie na lekach, ma depresje i fobie, nie umie sobie poradzic w spoleczenstwie. Przykre, przegięcie w kazdą strone jest zle :( a potem mamy tragedie...wieszanie sie czy trucie mlodych ludzi

mnie bardziej chodzi o to, ze to sa odstepstwa od reguly..... bo jakos mi sie nie chce wierzyc by 11_13 latki poruszaly sie skuterami po ulicach....

no to ja sie wypowiem jako matka dziecka w piatej klasie podstawowki..... moje dziecko nie ma facebooka (bo jest pewna granica wiekowa), nie ma komorki (w tym wieku nie potrzebuje) i nie ma ani kompa ani dostepu do internetu. I jakos nie czuje sie zla matka.

na co? komorke- owszem wtedy dziecko bedzie dojezdzac do szkoly autobusem,wlasny komputer? - nie, nie zarabia nim na zycie, korzystanie z internetu?- mozliwe ale niekonieczne.... istnieja biblioteki... facebook?- nie....