Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kashaaga

Szybka metoda na płaski brzuch

Polecane posty

Gość kashaaga

To troche drastyczna metoda, ale można ja opatentować:-) Można lepiej wyglądać bez zabiegów. Ja mam troche wystający brzuszek i mi to bardzo przeszkadza kiedy zakladam np piekna obcisla sukienke. Taka ilość tłuszczyku może z boku brzydko wyglądać i zepsuc nieco mój wygląd w sukience. Mam pare gaci wyszczuplajacych ale to nie bylo to... Znowu bielizna która na dobre ukryje problem kosztuje ok 100 -200 zł na co mnie nie stać. Na pewno pomyslicie, że jestem niemadra, bo to co wymyslilam jest niezdrowe za pwene i troche bedziemy cierpierc ale... skoro mozemy cierpiec podczas depilacji nog plastrami/ woskiem? - Moja metoda nic nie kosztuje a skroca mój wystający brzuch o 10 cm. Tak więc juz piszę - potrzebna mi jest tylko taśma samoprzylepna, najlepiej mocna ale niezbyt sztywna. Znalazłam taką i się w nią mocno zawinęłam. Co prawda niekoniecznie można w tym "stroju" skakać i robić fikołki, boli jeśli źle jest przylepiona przy kazdym ruchu i czasem nie mozna złapac glebokiego odechu... kiedys kobiety chodzily w gorsetach i tez musialy cierpiec. ale sa bardzo dobre strony: 1). pod ubraniem niczego nie widać a masz 10 cm mniej w pasie 2). dodatkowo masz wyprostowana sylwetke 3). dzieki temu że czujesz siłe przyklejonej tasmy masz swiadomosc tego ze jestes szczuplejsza 4). wygladasz szczuplej i nie musisz wciagac brzucha za kazdym razem kiedy zobaczysz faceta ktory ci sie podoba. 5) mozesz stosowac na obcisla koszulke lub bielizne 6) mozesz stosowac w kazdym miejscu swojego ciała np. na brzuch, piersi (na stanik), czy pupa (na figi), uda (na rajstopy, np. pod sukienke czy spodnie).

Gość keksaaa
oszalałaś chyba? i kto cię tak obwiązuje?

Gość kututuahncd
:-)

Gość kashaaga
wlasnie nie umiem byc na diecie mż. a jestem osoba ruszającą się dużo, bo jestem wysportowana ale troszke sie zapusciłam ;-)

Gość mój były ale tak delikatnie
Autorko , żartujesz z ta taśmą - tak ?

Gość kashaaga
nie zatuje

Gość kashaaga
kupie sobie hula hop jak mówicie i ewentualnie skakanke ale ja sie duzo ruszam ale mi przybylo;p

Gość kashaaga
maravilha gdzie slyszałaś o tasmie?

Gość najlepsza sposub to bieda
Św. Paweł napisał kiedyś o sobie: Umiem cierpieć biedę, umiem i obfitować. Do wszystkich w ogóle warunków jestem zaprawiony: i być sytym, i głód cierpieć, obfitować i doznawać niedostatku. Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia. Umiemy tak? Wtedy możemy z ufnością patrzeć w przyszłość

Gość kashaaga
umiem cierpiec - noszac na sobie tasme samoprzylepna. sw paweł miał racje:-)

Gość wzedd
Ten brzuszek to chyba skutek uboczny ostatniego wesela ? :D

Gość wzedd
ale dobry pomysł:-) powodzenia

Gość jest jeszcze mega szybszy
sposób na płaski brzuch :) kiedy zobaczysz faceta ktory ci sie podoba po prostu ...... połóz sie na plecach ....... w tej pozycji brzuch wydaje sie zdecydowanie mniejszy a jak dodatkowo rozlozysz ladnie nogi to facet jest twój przynajmniej na jakis czas :D :P

Gość wzedd
Sroki to chyba zabrzmiało dwuznaczne. a miałem na myśli nadmiar pokarmów .