Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dengrengoladkaaaa

jestem nic nie warta przez to co robię

Polecane posty

Gość dengrengoladkaaaa

Piję, upijam się, tańczę z nieznajomymi, budzę się co dzień w innym łóżku. Nie rusza mnie już nic. Żyję jak w mgle. Zapić. Nie myśleć. A przecież jestem młoda, piękna, mądra, wykształcona i mimo wszystko z depresji wpadłam w taki tryb życia. DNO

Gość dotknijGDZIEchcesz
marne prowo tania szmato

Gość kill bill2
interesujące... zwłaszcza, że depresja jast chorobą która przede wszystkim odbiera energię :D

Gość dengrengoladkaaaa
nie napisałam,że mam depresję. Miałam depresję i wtedy zaczęłam pić i zaczęłam się bawić i tak się to skończyło. Nie wyzywaj mnie bo ja nikogo nie wyzywam.

To już jest coś, że widzisz w jakim nieciekawym położeniu jesteś. Pytanie, czy chcesz to zmienić i masz an tyle silnej woli by naprawić swoje życie - bo wciąż nie jest za późno. Nie musisz tak żyć, jeśli tylko będziesz bardzo chciała sie zmienić. Od dawna żyjesz w takim trybie? W jakim jesteś wieku?

Gość dengrengoladkaaaa
4 miesiące- 22 lata

uff, to nie jest tak źle. Myślałem, że będzie gorzej, a tu sie okazuje, że jesteś jeszcze bardzo młoda osobą i wciąż masz życie przed sobą. Musisz dokładnie przeanalizować sytiację w której jesteś i zastanowić się nad tym, co Cię w życiu czeka, jeśli nie zmienisz swojego postępowania. W każdym razie, wiedz,że nie wszystko stracone, wciąż masz szansę, - tylko musisz chcieć!!

Gość dengrengoladkaaaa
AgenT dziękuję Ci, naprawdę. Najgorzej to z tego wyjść. Piję, mam wyrzuty sumienia,że to robię- ide je zapić. I tak w kółko. Chyba musze gdzieś wyjechać...

Gość dengrengoladkaaaa
dzięki za wsparcie... Niestety prawda ;( muszę się opamiętać- wiem. Wyjadę i chyba pójdę do jakiegoś psychologa. Najgorsze,że oni nie są mi za bardzo w stanie pomóc bo prowadzę rozmowę tak,że nie wiedzą co odpowiadać... wykształciuchy ;/

Jeśli masz taką możliwość, to wyjazd nie byłby zły. Zmiana miejsca/środowiska, ludzi, którzy ciągną Cię w złą stronę, może wyjść na lepsze. To że czujesz się z tym źle, że wiesz iż coś jest nie tak, świedczy o tym,że jednak jesteś coś warta i Twoje "Ja" przypomina Ci o Twojej wartości. Musisz być jej świadoma a wyzsza samoocena da CI siłę do wyjscia z tego.

Gość dengrengoladkaaaa
Ja mam od samego początku tego świadomość. To po prostu jakoś tak szło, kroczek po kroczku ;/ Na szczęście mam możliwość całkowitej zmiany środowiska

Skoro masz taką możliwość, to to jest Twoja ogromna szansa - o ile ją dobrze wykorzystasz. Powoli, pewno z niemałym trudem możesz z tego wyjść, chociaż samej będzie Ci ciężko. Przydałaby CI się jakaś bliska osoba do wsparcia. Tak czy siak powodzenia Droga Forumowiczko ;)