Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Przedłużanie rzęs u kosmetyczki?

Polecane posty

nie odpowiadajcie jak nie wiecie 1) ile trwa taki zabieg 2) ile wynosi jego koszt 3) ile sie trzyma na rzęsach (czy jest już na stałe?) 4) czy jak ma sie przedłużone rzęsy to można je malować tuszem a później zmyć bez obawy zniszczenia tego? 5) i co tam jescze wymyślicie

1) ile trwa taki zabieg 2) ile wynosi jego koszt 3) ile sie trzyma na rzęsach (czy jest już na stałe?) 4) czy jak ma sie przedłużone rzęsy to można je malować tuszem a później zmyć bez obawy zniszczenia tego? 5) i co tam jescze wymyślicie 1. zależy ile rzęs itd, zazwyczaj 2,5- 3h. 2. to także zależy gdzie- w salonie swego czasu cenywynosiły nawet 500 zl, ale zazwyczaj 250-320, mozesz tez poszukac kogos kto robi to taniej w domu 3. trzyma sie z reguly ok 1,5 do 2 m-cy, ale wiadomo, ze wypadają, więc mozna regularnie uzupelniać bądź po prostu poczekać, aż wszystkie wypadną 4. można je malować, ale jeśli są dobrze zrobione naprawdę nie trzeba, bo same w sobie są śliczne, no i wiadomo, że trzeba będzie robić demakijaż co sprawi, że rzęsy będą szybciej wypadać (mechaniczne ruchy, tłuste mleczeko itd.) 5. ja robilam kilka razy i oko jest zupelnie inne, ślicznie to wygląda, ale niestety, bardzo osłabiają naturalne rzęsy, więc aktualnie zaprzestałam tych zabiegów, a mam wrażenie, że rzęsy na górze mam krótsze od tych dolnych- jednak to jest obciążenie dla rzęs:(