Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Przedłużanie rzęs u kosmetyczki?

Polecane posty

nie odpowiadajcie jak nie wiecie 1) ile trwa taki zabieg 2) ile wynosi jego koszt 3) ile sie trzyma na rzęsach (czy jest już na stałe?) 4) czy jak ma sie przedłużone rzęsy to można je malować tuszem a później zmyć bez obawy zniszczenia tego? 5) i co tam jescze wymyślicie

Gość ja odpowiem bo wiem :)
1. 3-4 godz 2. zależy gdzie robisz i jakie rzęsy, u mojej kosmetyczki 100 syntetyczne,150 zł jedwabne, 240 syntetyk z domieszka norki, 350 norki 3. mam jedwabne już 5 tyg i pora na uzupełnienie 4. niby można je malować ale są tak ładne i długie że nie ma sensu, jak już się uprzesz i pomalujesz to przy zmywaniu więcej ich wypada 5. ogólnie zabieg cudowny ale TYLKO u dobrej kosmetyczki. Ja niestety trafiłam na początku do niby dobrego salonu gdzie dziewczyna mi krzywdę zrobiła sklejając te rzęsy niemiłosiernie przez co miałam łyse placki bez rzęs. Na szczęście trafiłam do świetnej dziewczyny która robi rewelacyjnie rzęsy. Od 5 tyg się nie maluje a rzęsy 24 h/dobę wyglądają ślicznie. Polecam :) polecam jedwabne rzęsy lub te droższe. Miałam syntetyczne i są bardziej sztywne i mi trochę przeszkadzały przy spaniu czy myciu oczu.

Gość lidka22

Czasami przedłuzanie rzęs jest ok, ale kwestia też tego jak jest wykonane i co sie dzieje z naszymi rzesami. Jak wypadaja jak szalone, albo są krótkie to polecam odżywkę  Molash, chyba dobrze napisałam, bo nie pamietam czy jest tam h, mam ja od niedawna, Jestem bardzo zadowolona bo wreszcie trafiłam na odżywkę która działa i doskonale wzmacnia moje rzęsy. To od razu widac.