Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Czy 15-latce wypada nosić rzęsy w kępkach?

Polecane posty

mam 15 lat. w przeciwieństwie do większości ludzi których znam mam wyjątkowo krótkie rzęsy więc chce w wakacje iść do sklepu i kupić rzęsy w kępkach (nosić choćby te najkrutsze ale żeby je chociaż kilka mm wydłużyć) jednak nie wiem czy to wypada 15-latce czy to nie za wcześnie. mam jasne i krótkie te rzęsy. maluje je ale to nic nie daje. co o tym sądzicie?

wolność polega na tym, ze każdy robi co chce :) w granicach wolności innych ludzi. Lecz przekraczając pewne tabu narażasz sie na społeczną kpinę, izolację. Chociaż rzęsy to kwestia marginalna :) Jeszcze jesteś dzieckiem, ciesz sie ze swojej niewinności. Wkraczanie w świat dorosłych jest modne ale to zgubne i nastawia Cie na zetknięcie sie z problemami z którymi bedziesz musiała sie zmierzyć. Im później tym lepiej, bo bedziesz miała dojrzalsze spojrzenie na świat :)

Gość kinky reggae dobrze mówi
,zgadzam się całkowicie z powyższą opinią.Jeszcze masz czas na bycie dorosłą,na razie ciesz się swoimi młodymi latami.

Gość dla 15-latki to dobry
co najwyżej olejek rycynowy na rzęsy. Rzęsy sztuczne są zawsze czymś kontrowersyjnym, dziwacznym i śmiesznym nawet na dorosłej kobiecie, a na 15-latce to już w ogóle.

Gość dhhggg
rób co chcesz ale sztuczne rzesy są....sztuczne i kazdy pozna ze to fake, na doroslych kobietach wygląda to czesto żalosnie a co dopiero na tobie...potem bedziesz miała etykietke '' Tipsiara'' ,, ''plastik'' etc 🖐️