Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka97

Jaka antykoncpcja dla 15-latki?

Polecane posty

Gość Lilka97
a to prawda ze w kioskach dziurawia prezerwatywy szpilkami ???

Poczytaj sobie na necie :) podobno najlepiej kupić w aptece :)

Gość Lilka97
i ta wode sie wlewa do pochwy czy jak?

Moja droga jak chcesz się zabrać do takich rzeczy to najpierw poczytaj w internecie, żeby potem nie było... A po 2 musisz do tego dojrzeć i wiedzieć co i jak a nie :) chcesz się zabrać do czegoś a nic nie wiesz :)

Gość Lilka97
to wyzej to nie ja;/ nie pouczajcie mnie bo ja wiem co i jaak tylko pytam jaka antykoncepcja;/ a wgl to wkurwiacie mnie vbo zahcowujeciesie jak wyznawcy o.rydzyka . moje cialo i moge robic co chce ;/ moge nawet sie sprzedawac i chuj wam do tego ;/

Gość ooo autorko, widze ze
masz dobre zadatki do bycia kurwa :classic_cool:

Gość Lilka97
;/ ;/ ;/ ; /; / ;/ ; / ;/ ; / ;/ ;/

.15 lat i juz ci sie chce ha ha ha na moje jestes kurwiszonem. I wtedy sie dziwic ze dzieci maja dzieci .kurestwo sie szerzy

Jak dla ciebie jest każdy popierdolony to na jakiego ... nam zadajesz takie pytania ? Do tego trzeba dorosnąć emocjonalnie a nie ! Jestem starsza i wiem co mówię :) tylko, żebyś nie żałowała !!!!!!!!!!!!!!!!!! I sie nie wkurwiaj tak dziewczyno ! ochłoń

Gość tgjktgj
ale my body my pussy for your fuck for your fuck słucham teraz tak oto piosenkę chyba pasuje do tematu

Gość jak na moje
to same twoje reakcje na forum pokazuja ze nie jestes dojrzała by uprawiać sex .... Ciekawe gdzie sa twoi rodzice dziecino?

Gość Lilka97
ale z was pajace ooo ja nie moge no zal ;/ pewnie samii byscie chcieli uprawiac sex z takim mlodym cialem jak moje a babki pewnie zazdroscicie bo jstescie juz stare wielkie grube i tluste z masa celuidu na nogach zal mi was ;/

hahaha a nam żal Ciebie dziewczyno po 1 nie jestem stara po 2 nie jestem gruba po 3 mam ładniejsze ciało po 4 dorośnij do tego !!!!

Gość Lilka97
a ty ogol wasy stara krowo ;/ wezcie wgl co to za forum dla kobiet chyba dla starych babc koscielnych ;/

weź się pierdolnij w ten pusty łeb !! nie wiesz ile mam lat to lepiej trzymaj mordeczkę

jak ja slysze te gowniary na ulicach JAKI ZAL jak mowia to noz mi sie otwiera

Gość Lilka97
hehe ale z was zacofance myslalm ze to forum dla nowocoesnych kobiet ;/;/;/ wgl jestescie do dupy pewnie sam ew moim wieku dawaliscie komu popadnie a sie czepiace ;/

W twoim wieku to ja byłam normalną dziewczyną a nie jakąś dziwą :) Po 2 nie dawałam komu popadnie !!!

fdfdf - tak, jasne, młodziutka, więc zrób z niej jeszcze głupiutką i niech zostawi wszystko w rękach chłopaka, który powie, że nie lubi prezerwatyw, bo mu spadywują i szybciutko wyciągnie zanim skończy :o zastanów się zanim poradzisz następnym razem komuś poradzisz, w ciążę można zajśc po pierwszej miesiączce i żaden chłopak tego nei będzie brał na siebie, tylko ona do autorki: kochana, prezerwatywy koniecznie ale przede wszystkim tabletki antykoncepcyjne, które niedopuszczają do owulacji poczytaj w internecie jak działają środki anykoncepcyjne i poprostu idź do ginekologa - nie ma tu się czego bac ani wstydzic, to jest powazna sprawa bo zabawa w dorosłosc może się skończyc wielkim krokiem w dorosłośc, a dopóki nie palnujesz wczesnego macierzyństwa to poprostu się zabezpiecz seks to zabawa dla dorosłych - właśnie ze względu na konsekwencje, więc podejdź do tego jak dorosła

No troszke mniej :) Ale jak słysze 15 lat i już się zabiera za sex to mnie chuj strzela !!

Ale to chyba chłopak powinien się zabezpieczać a ona dodatkowo jak chce !!! mój facet sam o to dbał i jakoś w ciąży nie jestem jak używaliśmy prezerwatyw...

Gość Lilka97
a mi sie noz otwiera jak widze takie zacofane baby glupie;/ ciekawe jak wy swoj e corki wychowujecie i jakie one sa albo beda;/ moze wam z ciaza przyjda wmo im wieku to bedzicie szczesliwe ;/