Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka97

Jaka antykoncpcja dla 15-latki?

Polecane posty

i po co te wyzwiska, dziewczyny? każdy sam o sobie decyduje, to, że kogoś zwyzywacie od 'kurew' na pewno nie zmieni jej decyzji a wam pomoże? dowartościujesz się jedna z drugą, że później zaczęłaś? co to kogo obchodzi? :o

a ja uważam Ty jej nie broń, podpowiedziałam a ona sama zaczęła wyzywać więc teraz niech ma !

Gość szyderczy uśmiech
hhehehe Lilka97 widac ze kutasa ci brakuje i to bardzo :D niewyzyta kurewko

fdfdf - aż przykro ciebie czytac kobieto.. 21 wiek mamy, kobieta dba o siebie sama, nie czeka na faceta, bo potem sa własnie takie tragedie o jakich pisałam.. fajnie, że tój facet się zabezpieczał, ale jeśli zawdzięczas brak ciąży TYLKO dzięki prezerwatywie, to sama się lepiej dokształc i poczytaj a potem pogadaj z tymi, dla których te 5% okazało się 'niefartowne' ;)

Gość wielka soczysta pala :D
to są własnie kobietki ;d;d niby takie mundre ale na dluzsza mete bez kutasa w pipie dostaja niezlego szalu :D

a to pierdol sie ile chcesz mi na tym przeciez nie ubedzie ale zycze ci zebys zaszla ciekawe co rodzice powiedza na puszczalska coreczke

ja nikogo nie bronię poprostu odpowiadam na pytanie w topiku: JAKA ANTYKONCEPCJA DLA 15-LATKI ty odpowiadasz na pytanie: CZY UWAŻACIE, ŻE JESTEM KURWĄ to duża różnica gdyby moja córka zadała takie pytanie na forum, wolałabym żeby trafiła na kogoś kto jej odpowie, zamiast ją wyzywac a ty? jak będziesz miała córkę, która nie będzie z tobą o takich rzeczach rozmawiac tylko pytac na forum wolałabyś, żeby jej ktos powaznie poradził czy ją zbluzgał? empatia - nie boli

Ty mnie lepiej nie pouczaj :) co mam robić ! zanim zaczęłam współżyć z chłopakiem dużo się naczytałam i dokształciłam... Trzeba to robić z głową a nie !

Naucz się lepiej czytać okej ? Bo ja nic nie pisałam o żadnej kurwie więc poczytaj jeszcze raz :)

Gość onaa14324
a ja uważam, a le ty glupty pierdzielisz... prezerwatywa to dobre zabezpieczenie jesli jest stosowana PRAWIDŁOWO. Wiec wystarczy wyjaśnić dziecku jak należy ją stosować. Co ty chcesz tabletki łączyć z guma u 15 latki? Po 1 jak tabletki to po co gumka ? Po 2 hormony w tym wieku tylko spustoszenie sieja w organizmie ... jak juz to globulki dla 15 latki + gumka i nic po za tym. zal dupe sicska ze co raz wiecej takich glupich mamusiek wysyla coreczki w tym wieku po hormony. To sie zastanowcie czy one potem urodza zdrowe dzieci albo ich dzieci czy takie beda mialy...Pomyślcie co sie dzieje w ich młodych organizmach...

Gość Janusz PalikMiot
KONDOMY W PRZEDSZKOLACH I KAŻDEJ PODSTAWOWCE, KURWA !

Gość elwraaa
Jakby moja 15-letnia corka robila takie rzeczy to bym niezle sie wkurwila... Gowno w zycouiu zrobila i doswiadczyla ale do seksu to dorosła :/ co za nastolatki teraz ...

:D co wy z tymi hormonami znowu? o jakich tabletkach rozmawiamy? niektóre tabletki zawieraja bardzo małą dawke hormonów i są przeznaczone dla młodych dziewczyn, które niekoniecznie chcą rozpocząc współżycie, na uregulowanie okresu, na walkę z cystami owulacyjnymi - dziewczyny, zejdźcei na ziemie i poczytajcie trochę zanim zaczniecie rzucac kamieniami..bo wypowiadacie się tu jakbyście wszystkie rozumy pozjadały

Gość tgjktgj
jesteś dzieckiem więc powinnaś iść ząbki umyć, paciorek i lulu bo gimnazjum trzeba skończyć, a nie pierdolić się w krzakach aż mnie w sercu kłuje jak czytam posty dużych dzieci

Gość XXXXXXXXXXXX11123123
taa do seksu to są dorosłe szczyle jedne, ale po pieniążki to do mamusi i tatusia a nie samemu zarobić... takie dziś mamy czasy, kapitalizm, "wolność", rodzice rozpieszczają, zboczeńcy mają swoje prawa to i dzieci bzikują.

a ja uważamy dopiero to odkryłaś, że młode dziewczyny biorą tabletki też na uregulowanie miesiączki ? Bo ja już to od dawna wiem :)

Gość Lilka97
hahahaha co za żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal o ja ;/ co tam radio maryja nadaje o tej porze? :D hehe bede spala o ktorj mi sie podoba :) A Ty "uwazam ze" daj sobie spokoj bo to pewnie jakies moherowe berety pisza ;p

Gość Lilka97
sorki "a ja uwazam" a nie uwazam ze :)

Gość tgjktgj
ale masz zryty beret nic tu nie zdziałamy najlepiej wytnij sobie jajowód zeby downów nie rodzić

Gość Lilka97
i chcialam wam powiedzic ze mam kolezanki w moim wieku juz biora tabsy wiec wgl nie pierdolcie ze jestem za mloda;/;/;/ w kazdym normalnym kraju 15 latki nei musza sie chowac z sexem tylko u nas musza;/

Dziewczyno weź się ogarnij !! Po pierwsze do moherowego berecika to jeszcze brakuje po drugie jak nie wiesz ile mam to uspokój się a nie pierdolisz farmazony !!!!!

Gość Lilka97
chuj mnei obchodzi ile masz ale zachowujes sie jak stara babka koscielna ;/;/;/ bede brala tabsy i robila sex ile bd chciala na przekor takim idiotka jak wy swiete cipy a potem na starosc zalujecie ze nie korzystaliscie z zycia jak smierc blisko hehe

Po 4 o parę lat jestem starsza a nie o parę-naście Wyprowadź się do innego kraju tam będziesz mogła się walić z chłopakiem i nikt nic Ci nie powie :D

ona - odpowiem ci jeszcze, bo aż żal to zostawic.. "prezerwatywa to dobre zabezpieczenie jesli jest stosowana PRAWIDŁOWO" - a mozna ją NIEPRAWIDŁOWO stosowac? czyli jak? na palec założyc? "wiec wystarczy wyjaśnić dziecku jak należy ją stosować" - co tu wyjasniac, dziewczyno??? :D "co ty chcesz tabletki łączyć z guma u 15 latki?" - ja nic nie chcę, moje chęci tu nie maja nic do rzeczy "po 1 jak tabletki to po co gumka ?" - po to samo po co globulki z prezerwatywą, środki plemnikobójcze z prezerwatywą a dla zaawansowanych inne rzeczy (też czasem z prezerwatywą) "po 2 hormony w tym wieku tylko spustoszenie sieja w organizmie ... " :D "zal d**e sicska ze co raz wiecej takich glupich mamusiek wysyla coreczki w tym wieku po hormony. To sie zastanowcie czy one potem urodza zdrowe dzieci albo ich dzieci czy takie beda mialy...Pomyślcie co sie dzieje w ich młodych organizmach..." żal, to kochana dupę ściska, że takie gówniary bez doświadczenia biorą się za udawanie ekspertów na forum i radzą całemu światu (przy okazji zalepiając kogos odpowiednim epitetem) jak to ma byc, tylko dlatego, że one SAME tak robią otwórz oczy dziewczyn, nie wszystko jest czarno białe, nie wszystko to co tobie wyszło jest dobre i prawidłowe.. niestety w dobie internetu każdy ma głos ;)

hahahaha kościelna to może być twoja mamuśka !!!!! wkurwiłaś mnie dziewczyno ! jeb się gdzie popadnie i z kim popadnie.... mamy to w dupie !!!!!

Gość onaa14324
01:28 [zgłoś do usunięcia] a ja uważam ona - odpowiem ci jeszcze, bo aż żal to zostawic.. "prezerwatywa to dobre zabezpieczenie jesli jest stosowana PRAWIDŁOWO" - a mozna ją NIEPRAWIDŁOWO stosowac? czyli jak? na palec założyc? MOŻNA, chodziło mi że np facet powinien przytrzymywać zbiorniczek by nie dostalo sie powietrze itd ogolnei wytlumaczyc dziecku zeby korzystali z instrukcji ktora jest dolacozna do kazdych kondomow i pewnie by jej NIE BYŁO GDYBY SIE NIE DALO ICH ZLE STOSOWAC .... "wiec wystarczy wyjaśnić dziecku jak należy ją stosować" - co tu wyjasniac, dziewczyno??? WLASNIE TO CO WYZEJ "co ty chcesz tabletki łączyć z guma u 15 latki?" - ja nic nie chcę, moje chęci tu nie maja nic do rzeczy WIADOMO O CO CHODZIŁO "po 1 jak tabletki to po co gumka ?" - po to samo po co globulki z prezerwatywą, środki plemnikobójcze z prezerwatywą a dla zaawansowanych inne rzeczy (też czasem z prezerwatywą) TO SIĘ NIE SUMUJE , TYM BARDZIEJ SZKODA TRUC SIE HORMONAMI JESLI KTOŚUZYWA PREZERWATYWY. PRAWIDŁOWO STOSOWANE TABLETKI DAJA 99,98% ZABEZPIECZENIA. Tu znow wystarczy dokladnie wytlumaczyc jak stosowac. ZADNA ANTYKONCEPCJA NIE DAJE 100% I TO TEZ TRZEBA DZIECKU POWIEDZIEC.

Gość do fdfdf
ty jakaś pojebana jesteś, każesz się dziewczynie z kraju wyprowadzac, bo ma ochotę się kochac z chłopakiem, którego zna ponad pół roku??? a ja uważam - mądra z ciebei kobieta i widac, że się nie zniżasz do poziomu tych idiotek, same kurwa cipy rozkładaja chwala się tym, że są PARĘ lat starsze?? ha ha ha - polska hipokryzja :D

Gość Danuśka14
A ja mam pytanko czy podczas miesiączki mogę uprawiać sex z chłopakiem? czy czasem nie będę miała jakichś powikłań??