Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka97

Jaka antykoncpcja dla 15-latki?

Polecane posty

Weź się pierdol dziewczyno jak jej nie pasuje to niech sobie idzie do innego kraju sama tak powiedziała !!!

Gość PIESEK DLA SUCZKI
co za wściekłe suczki :D co by sie działo jakby was w 1 kojcu zamknął teraz ?:D

Podczas miesiączki raczej się nie kochaj z chłopakiem :)

Gość gg3w4tgwer
Danuśka14 A ja mam pytanko czy podczas miesiączki mogę uprawiać sex z chłopakiem? czy czasem nie będę miała jakichś powikłań?? TAK UPIERDOLISZ CALA POSCIEL WE KRWI :D a ile mas lat? tyle co w nicku 14? NASTEPNA "DOROSŁA " :D

Gość hehehehehhehehehe :D
chyba dawno nie było takiej debaty w srodku nocy na dziale "antykoncepcja" :D:D:D:D

Gość Danuśka14
Ale czy czasem taki stosunek nie wpłynie na mnie źle podczas miesiączki o to mi chodzi a nie o to czy mogę to robić czy nie.

Gość KAKAOWY :)
podczas miesiaczki proponuje ci anala

Gość do ona 14324
a ty czego znowu nie skumałaś? tak, można źle stosowac (myślę, że ja uważam też wie jak jebany zbiorniczek podtrzymac ha ha) nawet na aspirynie piszą o środkach ubocznych, chociaz ci lekarz zapisuje na ból głowy - jak myslisz po co? żeby firmy farmaceutyczne nei miały problemy - ktoś umarł po aspirynie? nie ich wina, bo przeciez jasno czarno na białym jest napisane, że może powodowac smierc, drgawki, wym,iory itp - ale kto to czyta? prawda? tak samo jak niewiele osób czyta, że prezerwatywa daje 95% pewności! nie lepiej dodac coś jeszcze i miec 100%? czy lepiej zwalic na chłopaka i potem płakac? po to jest to forum, żeby poradzic komuś, kto az tak dobrze nie wie (i dlatego pyta), nie żeby go zwyzywac.. przecież chodzi o to, że nawet jak DOBRZE stosujesz, to nei masz 100% pewności przy samej prezerwatywie, więc dobrze jest się DOBEZPIECZYC dla własnego kurwa dobra! chłopakowi na złośc nie zrobi jak w ciążę zajdzie, ani rodzicom, tylko sobie!

Gość Danuśka14
TAK UPIE**OLISZ CALA POSCIEL WE KRWI a ile mas lat? tyle co w nicku 14? NASTEPNA "DOROSŁA " Tyle co jest obok mojego imienia.

Gość do fdfdf
sama wypierdalaj z takimi poglądami!!! nawet dyskutowac na poziomie nie potrafisz żal.pl

Gość tgjktgj
jak dla mnie takie prymitywy nie potrafią myśleć, więc nie umieją włączać kompa czyli temat podsuwa prawik ten zjeb

nie będę się zniżać do twojego poziomu, aby z tobą pisać !! przemilczę to i twoje .... :) powodzenia :)

Gość ona14324
PRZECIEZ PISALAM ZE MOZNA DO GUMKI STOSOWAC GLOBULKE :/

Gość tfgjrt6
Danuśka14 to jestes za mloda na legalnie sexowanie ! rodzice wiedza co robisz?

bo to moja sprawa :) chciałam dziewczynie podpowiedzieć ale nie, zaczęła wyzywać !

do autorki wiesz mysle ,ze 15 lat to torszke za wczesnie, wiem sa emocje i ciagnie juz do sexxu, chlopak na pewno mily i delikatny i wydaje ci sie ,ze to juz ten czas. Pomysl jednak przez mala chwilke czy na pewno tego chcesz juz teraz i czy na pewno z nim....????Wiesz czemu to takie istotne , bo tylko raz jest ten pierwszy raz i nie chce abys tego w przyszlosci zalowala. Jesli jednak zdecydujesz sie juz na to wspolzycie to z glowa i dobrym przygotowaniem. Duzym plusem dla ciebie jest to ,ze myslisz o zabezpieczeniu , super. Jesli masz dobry kontakt z mama , to porozmawiaj z nia. Nawet jesli bedzie chciala cie przekonac ,ze to za wczesnie itp moze zrozumie, ze i tak nie unikni etego. Jesli nie masz dobrych ukladow i zaufania do mamy, popytaj w przychodni lekarskiej. Nie wiem moze cos sie zmienilo, ale ja bylam pierwszy raz u ginekologa jak mialam 17 lat i bylam jeszcze dziewica i poszlam sama , bez mamy , byla to pani doktor, ginekolog kobieta. Mi to pomoglo, bo sie nie wstydzilam. A ty w ogole juz bylas choc raz u ginekologa ???? Idz i porozmawiaj , niech lekarz sprawdzi czy wszystko jest z toba ok i zapytaj o wspolzycie. Lekarza obowiazuje tajemnica lekarska, nawet w takich sprawach. Mozesz isc z mama , ale i tak w gabinecie bedziesz sama, wiec wypytasz o wszystko. Co do przepisania tabletek, on moze zawsze powiedziec ,ze to na uregulowanie badz na bolesne miesiaczki, wiec moze ci je wypisac. Mikro pigulki sa wlasnie dla mlodych kobietek. Choc nadal uwazam ,ze to troche za wczesnie , to ciesze sie , ze tak mloda dziewczyna mysli o powaznych konsekwencjach. Pozdrawiam

Gość Danuśka14
tfgjrt6 Danuśka14 to jestes za mloda na legalnie sexowanie ! rodzice wiedza co robisz? A czy ty się opowiadasz swoim rodzicom z tego że z kimś uprawiasz sex? Ja po prostu zadałam pytanie czy można i czy czasem nie będę miała jakichś powołań a nie chodziło mi o komentarze że możne jestem za młoda więc na przyszłość czytajcie uważnie co kto pisze.

Gość B I E D R O N K A
tak nbedziesz miala POWOŁANIE do kadry od Franka Smudy bo Wszyscy jestesmy druzyna Narodowa :D

Gość buahahahhahahahdfsaf\
hahahahahha :D

Gość Danuśka14
B I E D R O N K A tak nbedziesz miala POWOŁANIE do kadry od Franka Smudy bo Wszyscy jestesmy druzyna Narodowa Spoko i dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Ciebie:)