Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wekolo

czy traktowac to jako problem ? szybko dochodze

Polecane posty

Gość wekolo

powiem tak od niedawa\na uprawiam sex. niestety dochodze szybko, jednak moge dalej sie kochac, jakos ochoty na sex nie trace, a wiem, ze podobno po spuszczeniu sie faceci traca najczesciej ochote na dalsza zabawe. nie wiem co z tym zrobic ? czy w tym przypadku "trening" czyni mistrza, moze wiecie dziewczyny jak to bylo u waszych chlopakow gdy zaczynali ...

Gość takie pitolenie...
jasne...bądź kolejną, która sobie wkręca czy jest aby normalna i szuka problemów. Dzieciak z ciebie

Gość wekolo
twoja wypowiedz nie wniosla nic do tego tematu poza buractwem i chamstwem. jak nie piszesz na temu to prosze opusc ten watek.

Gość takie pitolenie...
taaa? Ciekawe. Pokaż mi to moje chamstwo i buractwo:D Mogę się wypowiadać gdzie i jak chcę na szczęście i mam gdzieś co o tym myślisz. Jeśli chcesz mieć wpisy jakich oczekujesz to znajdź lizodu py:P

Gość seksu i reakcji wlasnego ciala
tez musimy sie nauczyc. Jasne, ze przez cwiczenia do perfekcji droga ;) dziewczyna potrzebuje (najczesciej) wiecej czasu, by miec orgazm. Kilka ruchow frykcyjnych jej nie wystarczy. Ale od czego paluszki i jezyczek ;) no i przede wszystkim najpier gra wstepna. Zawsze mozna sie w ten sposob pobawic, a potem tez i powtorke z rozrywki zastosowac :)

Gość seksu i reakcji wlasnego ciala
* najpierw