Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrrwrewre

Facet mnie zostawił, bo mu "spowszedniało"...

Polecane posty

Gość ewrrwrewre

I tak się zastanawiam... może po prostu stałam się nudna? Wiem, że na początku był mną bardzo zafascynowany (pracowałam wcześniej w fajnym miejscu, miałam dużo zainteresowań itd). Ostatnio może to się zmieniło, może stałam się dla niego nudna i to moja wina? Nie mogęprzestać o tym myśleć :( Ciekawa dziewczyna nigdy nie znudziłaby się facetowi... czy tak?

Gość ewrrwrewre
Jest mi strasznie przykro. Czytałam kiedyś jego rozmowę z kumplem w której pisał, że po dwóch rozstaniach (które były dla niego bardzo emocjonalne) zaczął się bawić, ale teraz chciałby mieć kogoś na stałe. Zabawne, bo ja z początku myślałam o nim przelotnie :( Wychodzi na to, że nic do mnie nie czuł

To nie kwestia płci. Jeśli ktoś jest niedojrzały do związków to właśnie szuka czegoś poza nim. Życie to nie film akcji i czasami spada napięcie. Wchodząc w związek musimy być tego świadomi, że nie zawsze będzie tak jak na początku.

Gość cieniewemgle
Po ile lat macie?

Gość ewrrwrewre
Ja 21, on 27

Gość czyli zmęczenie materiału
zrobi to raz dwa i zakuma o co chodzi i że to jego wina bo powinien się starać,żeby nie spowszedniało, a jak nie to nigdy nie ułozy sobie życia. Też trochę późno zrozumiałam skąd to całe gadanie, że trzeba wychodzić z domu na randki mimo,że się ze sobą mieszka, do znajomych itd.

Gość ewrrwrewre
Mówi się, że czas leczy rany. Domyślam się, że za rok może już o tym zapomnę, ale w tej chwili z dnia na dzieńczuję coraz gorzej

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Słabo się dobraliście i tyle!

Gość ostatni moheranin
jesteście w baranim wieku miłość to nie znaczy czuć a sex nie jest dodatkiem do miłości miłość to dbanie o drugiego człowieka np matka Teresa kochała wszystkich ludzi

Gość sylvia 007
Mysl o sobie,nie jestes zabawka ktora zawsze musi byc ciekawa,kazda zabawka kiedys sie znudzi,jesli pozwolisz robic z siebie zabawke dla niego

Gość agrotechnik
Nie przejmuj się, to nie Twoja wina. Nie kocha Cię, więc odszedł. Zdarza się.