Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona Anita

Co byście zrobili na moim miejscu? Pomóżcie ...

Polecane posty

Gość Zasmucona Anita

Otrzymałam ostatnio propozycję bardzo dobrze płatnej pracy w Niemczech.Mam wyjechać na 3 miesiące,ale coraz bardziej się waham.Wyjazd jest za tydzień,a ja coraz bardziej martwię się o mój związek.Mój chłopak kiedy się wczoraj spotkaliśmy zrobił coś co wytraciło mnie z równowagi i nie wiem co mam robić ;( Rozmawiamy i zapytałam go,czy jest "za" moim wyjazdem,a on odpowiedział,że nie,ale nie będzie się narzucał,a potem...pociekły mu po policzkach łzy i powiedział,że mnie tak bardzo kocha,nie wyobraża sobie jak to będzie kiedy mnie nie będzie,że nie wytrzyma beze mnie,że teraz rozumie jak bardzo jest do mnie przywiązany kiedy ja mam wyjechać,a on nie będzie mógł mnie zobaczyć,przytulić się itd.To było straszne :( Ja się rozpłakałam i nie wiem co robić.Jak byście postąpili na moim miejscu?

Gość DżonRamboo
Pieniądze są ważniejsze.Zrozum to teraz a nie potem jak będziesz żałowała.

Gość matacz...,.,
nie odtracaj okazji i choc ona okazja moze sie okazac ze nie jest , to jednak jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz , a chłopak ! jak kocha to poczeka , jak sie kochacie przetrwacie wszystko , a to zweryfikuje wasza milosc ! by sie nie okazło jednak ze ty zrezygnujesz a za 6 miesiecy sie dowiesz , z e lizał inna cipkę

Gość Zasmucona Anita
Do dnia wczorajszego wszystko miałam już w głowie poukładane mniej więcej,ale teraz nie wiem co robić :( Miałam wyjechać na te 3 miesiące,a potem wrócić.Chcieliśmy uzbierać na wyposażenie mieszkania,ale jestem teraz zdruzgotana.

Gość matacz...,.,
wez sie w garasc i nie badz mamałygą , co to za faceta masz ze ci nie pomaga w dobrej decyzji tylko sie maze i mysli o sobie ! daj sobie spokój z taka popierdółą

Gość Paulina-WWA
Zrobisz jak zechcesz. Nasze rady są zbędne. wybierz to co dla ciebie ważniejsze.

Gość matacz...,.,
nich sie wezmie do roboty len jeden , gdy by był obrotny ty nie musiałas by wyjezdzac , na co ci taka niedojda , Wy to sie zakochujecie w byle kim , łezki takiemu poleca po twarzy a wam kolana miekną a cipki wilgotnieją

Gość Zasmucona Anita
On powiedział co o tym myśli,a poza tym wiem,że mnie kocha.Żal mi go zostawiać po prostu.Ja wczoraj zrozumiałam,zę to jest facet mojego życia :(

Gość matacz...,.,
przyszłosc własna jest najwazniejsza , facetów mozesz miec na peczki , a jak ci sie wydaje ze ten jest jedyny to jestes w kolosalnym błedzie , nie jedna tak myslała a potem załowała jak widziała takego jak złazi z cielska innej

Gość overja
co to jest rozstanie na 3 miesiące w stosunku do całego zycia ? :O boisz się że zarucha inną ? jesli kocha na prawde to poczeka , jesli znajdzie sobie inną to nie warto było jedź i zarabiaj posłuchaj starszych i madrzejszych

Gość plepleple
własnie ,czy cipka ci zwilgotniała ?

Gość matacz...,.,
ty głupia jestes i tyle ... kiedy to zrozumiesz bedzie za pózno , załozysz sie ! wspomnisz kiedys moje posty tutaj napisane do ciebie , wspomnisz...!!!

Gość LosDragon
Ty matacz jesteś jakoś nieszczęśliwie wyruchany czy coś ? :P

Gość matacz...,.,
ty sie o mnie nie martw , jako stary pryk nie jedno widziałem !:) znam zycie zbyt dobrze !

Gość hmmmmmmmk
a nie moze jechac z toba?

Gość matacz...,.,
matacza ciezko wyruchac , nie w kwesti kobieco meskiej .,,...

Gość Zasmucona Anita
Nie obawiam się,że mnie zdradzi tylko szkoda mi go.Mi też jest przecież ciężko :(

Gość matacz...,.,
po grzyba ma jechac z nią ? niech sie wezmie do roboty by kobieta jego nie musiała sie szlajac po zagranicach

Gość matacz...,.,
szkoda .... idzie w uzytek !!!!!

Gość Zasmucona Anita
No niby by mógł,ale ja mam już załatwioną prace,a on...kurczę zbyt późno o tym pomyślałam.Nie brałam tego pod uwagę :/

Gość Zadbaj o siebie
Zostaniesz ,po paru miesiacach facet Cie zoztawi .A ty bedziesz sobie plula w twarz ,ze nie skorzystalas z szansy .

Gość Zasmucona Anita
To nie jego wina,że w Polsce nie można dobrze zarobić!Ja nigdy bym nie zarobiła tyle co on tutaj.

Gość matacz...,.,
i bardzo dobrze !!! ze nie brałas ! po kiego ci drzewo do lasu wozić ! to swietna próba dla zaslepionej kobiety , by sie przekonała czy warty jest , ale jak bedziesz siedziec jemu ciagle na kolanach i głaskac jak mine bedzie miała smutną , nigdy sie nie przekonasz , a musisz !!!

Gość plepleple
nie brałaś pod uwage bo podświadomie twoja cipka smaruje się juz na egzotycznego kutasa

Gość Zasmucona Anita
Zamilcz lepiej chamie.

Gość matacz...,.,
a ja to gdzie zarabiam ? w RPA piszesz głupoty ! tylko elnie w tym kraju nie zarabiają ! kazdy srednio inteligentny zarabia bez problemu i nawet wykształcenia nie musi miec , styknie kreatywnosc bedziesz tam komus dypy lizac ? jak chcesz , jedz bo musisz zobaczyc jak to wyglada na wlasne oczy

Gość hfsdgsg
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ OD TEJ CIOTY. fACET PŁACZE BO JEDZIESZ DO PRACY NA 3 MCE?

Gość LosDragon
Nieszczęśliwie dzieci :D

Gość niedlapsakielbasa
Przeciez nie jedziesz na 3lata a na 3miesiace,rany....jedz,jak kocha to poczeka ,jak zwiazek nie przetrwa ,znaczy ze tak mialo byc....ja nie wiem nad czym tu sie zastanawiac,ile wy macie lat,3miesiace szybko zleca

Gość matacz...,.,
za duzo sie filmów naogladali to co sie dziwicie , karmione historiami miłosnymi i historią romea i julii są jacy s ą ! czyli głupi , ale z tego sie wyrasta