Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona Anita

Co byście zrobili na moim miejscu? Pomóżcie ...

Polecane posty

Gość matacz...,.,
bredzisz ciagle to samo ! szkoda tylko ze nie bedzie ci go zal jak dowiesz sie (hipotetycznie piszac ) ze wsadził sobie i lizał inna ... jak wtedy bedzie ci go zal , to ja chyle czoła i klekam przed tobą , tyle ze wtedy bedzie to ciul , huj , gnój , itd.

Gość Bierz go ze sobą
Ja jestem w odwrotnej sytuacji, to ja zostałam tu a chłopak wyjechał i o mało co nie rozbiło to naszego związku chociaż nikt głośno tego nie powie ale coś się wypaliło, z początku płakałam przy każdym jego telefonie a teraz zrobiłam się taka obojętna... A Ci niby doświadczeni z tego forum to jacyś zgorzknialcy bez uczuć ale co się dziwić jak większość z nich to faceci. Większość kobiet zazdrości Ci chłopaka z uczuciami, szkoda że tak mało Ci to tu napisało.

Gość johana25
Dlaczego uważacie tego chłopaka za bezwartościowego? Nie rozumiem.

Gość BELLATOR CHAMPION
Najważniejsza mała to jest twoja szpara :D

Gość zyzka0
lepiej mieć przy sobie niz mieć daleko

Gość a.............................
w sumie bezsensu pisać bo idiotów nie przekonam ale co tam.. Moim zdaniem miłość na pieniądze przeliczają gnidy, które trafiają prawem wszechświata na podobnych sobie i sie utwierdzają w swoich przekonaniach. Teksty, że "co to tylko 3 miesiące"...a gnidy drogie zaślepione kasą pamiętacie, że teoretycznie każdy z nas może (myśląc że całe życie przed nim i kalkulując) w ciągu najbliższej minuty stracić życie... i po fakcie pierdolicie czasem "żebym wiedział/a inaczej bym wybierał(a)". Kwestia priorytetów, cóż...mamy swoje racje. Tylko Wam dodam, że większość najbardziej materialnych gnid nigdy nie doświadcza materialistycznych plusów na sobie bo w pogoni za nimi ginie wyzyskiwana przez wiedzących więcej co mają czas dla miłości.