Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watchowa

jaka bizuteria do tej sukni?

Polecane posty

Gość watchowa

juz niebawem slub, mam taka suknie do tego kremowe szpilki z odkrytym palcem i kremowa woalke z piorkami i nie wiem jaka bizuterie kupic, obeszlam wiele sklepów claires dive bijou i inne takie ztakimi rzeczami (nie nosze na codzien bizu wiec nie chce kupowac czegos drogiego na jeden raz), moze wy mi cos poradzicie? myslalam o szerokiej bransolecie i delikatnych kolczykach;-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/aa95740ea37ccc32.html

Kamea na szyję (z kremową wstążką). Na rękę szeroka bransoletka. W uszy delikatne kolczyki. Bez świecidełek - suknia i tak jest dość ozdobna.

Ja bym postawiła na komplet z pereł, szeroka branzoleta i naszyjnik, w uszy pojedyncze perły. Nie wiem, czy są jakieś przesądy z perłami, ale ja akurat przesądna nie jestem :D

"szeroka branzoleta" A co to jest ta branZoleta? Do tego rodzaju sukni perły nie pasują, są zbyt matowe.

Gość ...............i ja
mi perły tez do tego nie pasują zupełnie ale to zalezy od kobiety,czy szczupla,czy ma dlugą szyję jak zbudowana i w czym bedzie jej dobrze a moze tylko piękna opalenizna i czyms skórę błysnąc ,bronzerem i złoty delikatny łancuszek i delikatne kolczyki i nic zupelnie wiecej

nie rozumiem jak panny młode wydaja kupę kasy na piękną suknie (na raz!) i do tego szukają jakiejś taniej tandetnej biżuterii. Chyba częściej ta biżuteria się przyda niż suknia?

a wracając do tematu to zgadzam się z "...i ja" najlepiej nic na szyję, ewentualnie delikatne kolczyki i bransoleta

Gość ...............i ja
dzięki:) podobno jestem niezła w te klocki suknia jest bardzo bogata wbrew pozorom i powinno to wyglądac tak swieża lekka panna młoda bardzo zwiewna w fajnym makijazu nie tona tapety i okap rzęs! i tyle i z kwiatami tez nie przesadzac, skromosc i tyle