Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Martitka1333

krem z kwasem hialuronowym

Polecane posty

Gość Martitka1333

Witam, Potrzebuję pomocy poniekąd zauważyłam że zrobiły mi się zmarszczki mimiczne od uśmiechania sie i potrzebuję bardzo ale to bardzo waszej pomocy jak to najszybciej usunąć (odpada botoks itp) . Ostatnio czytałam o kremach i maskach z kwasem hialuronowym i chciałabym się zdecydować na któryś tylko nie mam zielonego pojecia na który i zwarcam się do was :) Z góry dzia za pomoc.

Gość elmiksawa
Kup czysty kwas na Biochemii Urody czy Mazidłach.

Gość martitkaaa133
czyli gdzie konkretnie ? :P

Gość katrar44
albo kup fizjoderm z ziaji z kwasem hialuronowym tez dobra sprawa.

Gość Maartitka133
Katrar44 a na pewno pomoże na te zmary przy ustach ? tak na marginesie mam 22 lata ;/ i jeszce mam pytanie co sądzicie o tym specyfiku Eubos Sensitive Hyaluron Repair&Fill krem z kwasem hialuronowym ?

Gość lamla
Ja znalazłam krem na niecałe 7 zł z kwasem hialuronowym, skwalanami i wyciagiem z aloesu. Nazywa się Gracja, produkuje go Miraculum, kupiłam w jakimś hipermarkecie. Ale na zmarszcki mimiczne to ci nie pomoże bo jak sama nazwa wskazuje, one tworza się od ruchów mięśni twarzy.

Gość Martitka133
Lama ale czy pomaga ? Musi coś pomagać bo serio źle to wygląda

Gość Zaniepokojona malkantak 671
No ale zobacz jaka cena???to bezsensu

Gość iwwosska
Ale przeciez za dobre kremy się płaci. Sama sprawdz ile kosztuje Dior i Chanell To prawie ta sama półka kosmetyków.

Gość sooskowska
Ja uważam ze czasami lepiej jest wydać wiecej na krem ale mieć w zamian coś naprawde dobrego, co będzie widoczne na naszej skórze. A Nantes to jest już taka konkretna , dobra marka jeśli chodzi o kosmetyki.

Gość gość
Myślę że zdecydowanie NIE warto wydawać 120 zł na coś co nie jest warte 40 zł (popatrzyłam sobie na skład tego srantesa, są dużo tańsze i lepsze kosmetyki).

Gość irkamirka
Dokładnie. Ja używam kremów biodermic i są o wiele tańsze i bardziej skuteczne niż te reklamowane w telewizji. Pisząc tę opinię bazuję także na opiniach znajomych.

Gość adabb

Jestem zwolenniczką naturalnych terapii. To jeden z najlepszych kremów z kwasem hialuronowym https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162 . Często go nawet widziałam w warszawskich salonach medycyny estetycznej. Mocno łagodzące działanie. Jak masz czerwoną twarz z różnych powodów to warto się zainteresować.

Gość Marta

Masz tutaj e-naturalne.pl/pl/c/Produkty-wedlug-rodzaju-cery/137 kremy z kwasami wykorzystywanymi normalnie w salonach medycyny estetycznej i można oszczędzić na bardziej zaawansowanych terapiach. Zaczęłam też dzięki nim kombinować z własnymi kosmetykami. Ogólnie robię tak, że jakieś dodatkowe witaminy mieszam z normalnym kosmetykiem i faktycznie zauważalna różnica. Najczęściej dodaję witaminę A, bo raczej z niczym nie posiada konfliktów.

Gość goldEna

Aktywator Młodości AVA! Świetne serum z kwasem hialuronowym. U mnie się sprawdza doskonale.

Jestem też za to żeby wykorzystać kosmetyki naturalne, w których nie wykorzystuje się testowania na zwierzętach, i teraz wykorzystuję Hagina Cosmetics, szczególnie linię AGE-BYE z kwasem hialuronowym jestem zadowolona, widzę rezultat. Serdecznie Polecam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować