Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asekurellita7878

Orange czy Play na kartę?

Polecane posty

Gość asekurellita7878

Mam telefon na kartę w Orange, zastanawiałam się nad przejściem do Play'a bo PODOBNO ma się smsy i minuty darmowe. Z tego co widziałam na stronie Play'a, owszem jest tak ale tylko przez kilka dni w miesiącu w zależności od wartości doładowania. Nie ma też wzmianek o dodatkowych pakietach np. smsów czy minut itp które można sobie wykupić. Jak to jest z tym playem? Nie ma tam żadnych pakietów czy co? zależy mi żeby mieć smsy jak najtańsze ale skoro bedzie miało sie darmowe tylko przez np. 10 dni to nie ma sensu się przenosić skoro teraz w orange moge sobie wykupić pakiet smsów na cały miesiąc... Może ktoś z was ma numer na kartę w Play i jest zorientowany, albo przenosił numer i dostał z tej racji jakieś bonusy?

Gość szczescie wiekuiste
Ja mam na karte z orange. Jak doladuje konto za 50zl to za kazde przegadane 3 minuty dostaje 6 gratis ale do wykorzystania przez dobe.

Gość ererwreewwe
Dostaniesz 60 zł na rozmowy i smsy, darmowe smsy możesz sobie wykupić, szczegóły w cenniku na stronie

Gość ale na czym dokładnie to
tylko play na kartę kupujesz kartę za 30 zł to masz 30 dni bezpł do play i smsy tez jak kupujesz za 50 zł to 50 dni bezpłatnych itd doładowania: 5,10,30,50,100,200 zł kwota z doładowania jest do wykorzystania na rozmowy/smsy do innych sieci

Gość ale na czym dokładnie to
jak np kupuję sobie doładowanie za 30 zł to mam 30 dni bezpłatnych do play i smsy też tą kwotę 30 zł mam do wykorzystania na co chcę. np ja duzo rozmawiam na stacjonarne. jest taka opcja,ze za 5 zł (z konta mi zabierają)mogę wykupić sobie pakiet 100 min na stacjonarne. NP JAK PO DOŁADOWANIU ZA 30 ZŁ WYKORZSYTASZ TE 30 DNI BEZPŁATNE TO JUZ 31-EGO DNIA ZACZNIE CI SPADAC Z KONTA JAK NIE DOŁADUJESZ NASTEPNY RAZ,ROZUMIESZ? GENERALNIE MINUTA W PLAY KOSZTUJE 29 GR(DO WSZYTSKICH). JAK BYM ROZMAWIAŁA NP 100 MIN NA STACJONARNE TO BY MI SPADŁO Z KONTA 29 ZŁ,A JA SOBIE WYKUPUJĘ PAKIET 100 MIN NA STACJONARNE ZA 5 ZŁ.

Gość asekurellita7878
Wydaje mi się że oferta Play jest dobra dla osób które bardzo duużo rozmawiają, smsują, korzystają z internetu itd Natomiast dla kogoś kto doładowuje miesięcznie np. za 10 zł wykupuje pakiet smsów (bo tylko smsuje) a pozostałe kilka zł ma W RAZIE CZEGO na rozmowy to chyba się nie opłaca...

Gość ewfewreererw
asekurellita7878 Wydaje mi się że oferta Play jest dobra dla osób które bardzo duużo rozmawiają, smsują, korzystają z internetu itd Natomiast dla kogoś kto doładowuje miesięcznie np. za 10 zł wykupuje pakiet smsów (bo tylko smsuje) a pozostałe kilka zł ma W RAZIE CZEGO na rozmowy to chyba się nie opłaca... opłaca, opłaca... nie wzięłaś pod uwagę, że w przeciwieństwie do innych sieci każde uzupełnienie jest ważne przez rok (rozmowy wychodzące)

Gość asekurellita7878
teraz w orange każde doładowanie tez jest ważne przez rok :) stąd mój dylemat: przechodzić czy nie :)

Gość asekurellita7878
to nie wiecie ze jest taka usługa która przedłuża waznośc konta o 360 iles dni? wystarczy ją włączyć... wprawdzie nie było o niej głośno ale istnieje :)

Gość asekurellita7878
chodzi o wysłanie smsa o tresci START pod numer 8002, konto zostaje przedluzone na rok od momentu wyslania smsa

Gość trrttrhthrth
nie zmienia to faktu, że orange ssie :classic_cool:

Gość Gal869
Osobiście korzystam z orange już 5 lat i nie mam obecnie żadnych problemów z siecią (dawniej mi się zdarzały ale to było z powodu wadliwego telefonu). Samą sieć polecam - mają dobre pakiety ale ja korzystam z oferty dla firm. Szczerzę mogę polecić konsultanta klienta biznesowego Magdę Czerw. Namiary możecie znaleźć na http://orangefirma.pl PS jeszcze odnośnie orange to obecnie była chyba promocja która w przypadku karty wydłuża okres ważności połączeń chyba na rok? w każdym razie na jakiś dłuższy czas co stanowi konkurencję dla play

Gość gość
9 dych za miesiąc ma być korzystne? :D