Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skskskksksufuhff...

2latka i jej bunt

Polecane posty

Gość skskskksksufuhff...

Witam!jestem mam 2letniej corki dokładnie ma 2,3miesiace i nie daje juz rady wszystko wymusza placzem wszysko chce robic sama np.ubieranie butow,pozwalam jej ale jest ryk niemilosierny bo sie strasznie denerwuje jak go nie umie ubrac,drzwi tez chce otwierac sama ale nie dosiega czasem i ryk i tak na kazdym kroku nocnik z sikami tez chce wylewac sama czy to kiedys minie ja jestem strzepek nerwow nie daje juz rady nie mam cierpliwosci

Gość problem solved
to weź jej do buzi zatankuj pałeczke, uciszy się : )

Gość przestrogalkh
bylo nie rodzic dziecek to bys teraz nie narzekala , duze dzieci duzy klopot pamietaj!

Gość skskskksksufuhff...
boze ale tu sa prymitywy

Gość przestrogalkh
tez jestes prymitywem , skoro nie umiesz sobie z wlasnym dzieckiem poradzic, ba, nawet nie masz na to pomyslu :D

jak nie radzisz sobie z dwulatką, strach pomyśleć co to będzie dalej...kiedy będzie miała 15 lat

Gość przestrogalkh
BO JA MAM POMYSL, MOGE cI PODPOWIEDZIEC, trzeba zwyczajnie ignorowac histerię dziecka, i robic swoje, w sensie ze zajmowac sie inna czynnoscia, jak dziecko widzi ze jego histeria Cie inetersuje to normalne ze sie bedzie darlo glosniej, prawda?

Gość fikumikkku
nie wiem jak u Ciebie , ale ja mam piciolatka i .... nie minęło tylko że teraz chce więcej rzeczy robić sam, nie tylko otwierac drzwi i ubierac się :) takie uroki matczyne :) cierpliwosc czasami moja dosięga zenitu i wybucha :P

Gość przestrogalkh
a jesli bedziesz swojemu dziecku ustepowac to az strach co z niego wyrosnie...